H τελευταία φορά που ο Taylor Hawkins έπαιξε με τους Foo Fighters
Music

H τελευταία φορά που ο Taylor Hawkins έπαιξε με τους Foo Fighters

Taylor Hawkins: «Δεν λέω αντίο, δεν μου αρέσει να λέω αντίο. Γιατί ξέρω ότι θα επιστρέψουμε. Έτσι δεν χρειάζεται να πω αντίο. Λέω μόνο αυτό…». Αυτά ήταν τα λόγια του Dave Grohl στις 20 του μήνα από την σκηνή του Lollapalooza  της Αργεντινής προλογίζοντας όπως πάντα το Everlong στο φινάλε της εμφάνισης των Foo Fighters.

Αυτά τα λόγια αποκτούν πλέον άλλη βαρύτητα, αφού αυτή ήταν η τελευταία εμφάνιση του Taylor Hawkins με τη μπάντα. Ο ντράμερ των Foo Fighters έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής σε ηλικία 50 ετών. Βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο της Μπογκοτά της Κολομβίας όπου η μπάντα θα εμφανιζόταν λίγο αργότερα.

Στο Lollapalooza o Hawkins άλλαξε θέση για ένα τραγούδι ως συνήθως με τον Dave Grohl, πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε το Somebody to Love των Queen. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία θανάτου του και το συγκρότημα στην ανακοίνωση του ζήτησε σεβασμό στην ιδιωτικότητα της οικογένειας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

https://youtu.be/4j0wVOcyd3g

https://youtu.be/sc2b0pMs0QU?t=4350


Διαβάστε ακόμα:

Stranger Things: Γιατί ρίχνουν το βάρος στο horror στοιχείο οι δημιουργοί

Μοιράζεσαι τον κωδικό του Netflix; Έρχεται νέα χρέωση

Όσκαρ: Τι δείχνουν οι αποδόσεις της τελευταίας στιγμής

Machine Gun Kelly: «Το rock χρειαζόταν μία ένεση ζωής»


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ