Taylor Hawkins: Τι δείχνουν για τον θάνατο του οι πρώτες εξετάσεις
Music

Taylor Hawkins: Τι δείχνουν για τον θάνατο του οι πρώτες εξετάσεις

O Taylor Hawkins έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής σε ηλικία 50 ετών και μπορεί ακόμα να μην έχει διευκρινιστεί η αιτία του θανάτου του, όμως το φως της δημοσιότητας είδε η πρώτη τοξικολογική εξέταση ούρων που διενεργήθηκε. Συνήθως τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων κάνουν δύο με τρεις εβδομάδες για να ολοκληρωθούν, όμως η εισαγγελική αρχή της Κολομβίας, δημοσιοποίησε αυτή την πρώτη εξέταση.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτή, στον οργανισμό του ντράμερ των Foo Fighters βρέθηκαν δέκα διαφορετικές ουσίες, ανάμεσα τους αντικαταθλιπτικά, THC, βενζοδιαζεπίνη και οπιοειδή.  Η τελική αιτία θανάτου δεν έχει ακόμα καθοριστεί, ενώ η αστυνομία της Μπογκοτά, σε ενημέρωση της ανέφερε ότι η κλήση που έγινε για το επείγον περιστατικό στο ξενοδοχείο, έκανε λόγο για έντονους πόνους στο στήθος. Όταν το ασθενοφόρο έφτασε η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη και ο Hawkins ήταν ήδη νεκρός όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«H οικογένεια των Foo Fighters είναι συγκλονισμένη από την τραγική και πρόωρη απώλεια του αγαπημένου μας Taylor Hawkins. Το μουσικό πνεύμα του και το μεταδοτικό γέλιο του, θα μείνουν για πάντα μαζί μας. Η καρδιά μας βρίσκεται με τη γυναίκα του, τα παιδιά και την οικογένεια του και ζητάμε η ιδιωτικότητα τους να έχει τον απόλυτο σεβασμό σε αυτή την αφάνταστα δύσκολη στιγμή» ανέφερε η ανακοίνωση του συγκροτήματος. 

Οι Foo Fighters ήταν προγραμματισμένο να παίξουν σε φεστιβάλ της Μπογκοτά το ίδιο βράδυ. Η εμφάνιση τους ακυρώθηκε μία ώρα πριν και στη σκηνή τοποθετήθηκαν κεριά στη μνήμη του Hawkins με τον κόσμο από κάτω να τραγουδάει το My Hero που έπαιζε από τα ηχεία.

Η μπάντα είχε ανακοινώσει ότι θα εμφανιστεί και στα βραβεία Grammy την επόμενη Κυριακή, ενώ είχε και τρεις υποψηφιότητες. Η τελευταία εμφάνιση του Hawkins στη σκηνή πραγματοποιήθηκε στο Lollapalooza της Αργεντινής στις 20 του μήνα.


Διαβάστε ακόμα:

Stranger Things: Γιατί ρίχνουν το βάρος στο horror στοιχείο οι δημιουργοί

Μοιράζεσαι τον κωδικό του Netflix; Έρχεται νέα χρέωση

Όσκαρ: Τι δείχνουν οι αποδόσεις της τελευταίας στιγμής

Machine Gun Kelly: «Το rock χρειαζόταν μία ένεση ζωής»


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ