H συλλογή-συνεργασία των Korn με την Adidas έρχεται στην Ελλάδα
Music

H συλλογή-συνεργασία των Korn με την Adidas έρχεται στην Ελλάδα

Η πορεία των Korn έχει συνδεθεί με την Adidas ειδικά στα πρώτα χρόνια της καριέρας του, αφού η μπάντα και ειδικά ο Jonathan Davis προτιμούσαν τα ρούχα της εταιρείας ενώ φυσικά υπάρχει και το τραγούδι A.D.I.D.A.S. μέσα από το δεύτερο άλμπουμ τους που σημαίνει όμως κάτι εντελώς διαφορετικό. Το λέει το ρεφρέν.

Τώρα σχεδόν 30 χρόνια μετά το ντεμπούτο των Korn και 25 μετά το τραγούδι, ήρθε η ώρα οι Korn και η Adidas να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να παρουσιάσουν μία σπέσιαλ συλλογή με το logo του συγκροτήματος και φυσικά τις περίφημες τρεις ρίγες της γερμανικής εταιρείας. T-shirts, φούτερ, ζακέτες, παντελόνια και παπούτσια έρχονται και στην Ελλάδα στις 27 Οκτωβρίου.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της Adidas και θα πρέπει να τονίσουμε ότι τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα μέσω του app, Confirmed, κάτι που σημαίνει ότι τα αποθέματα είναι περιορισμένα και όσοι θέλουν να τα αγοράσουν θα πρέπει να είναι νικητές της ειδικής κλήρωσης για το κάθε προϊόν.



Νέο άλμπουμ από τους IDLES – Ακούστε το πρώτο single

Αναβολή στην κυκλοφορία των εισιτηρίων για Rammstein

Το Max έρχεται επιτέλους στην Ελλάδα την Άνοιξη του 2024

Οι Judas Priest επέστρεψαν με… κρίση πανικού!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ