Στην πρώτη τους εμφάνιση οι Puscifer δεν ήταν καν συγκρότημα αλλά απλά ένα αστείο
Music

Στην πρώτη τους εμφάνιση οι Puscifer δεν ήταν καν συγκρότημα αλλά απλά ένα αστείο

Μπορεί οι Pusicfer να ξεκίνησαν ως ένα αστείο και ένα σκετσάκι στην αμερικανική τηλεόραση, όμως κατέληξαν να είναι η μπάντα που περνάει τον περισσότερο χρόνο ο Maynard James Keenan από το 2007 και μετά. Με τους Tool να έχουν κυκλοφορήσει μόλις ένα άλμπουμ σε αυτό το διάστημα και τους Perfect Circle άλλο ένα, ο Keenan βγάζει όλη την καλλιτεχνική ανησυχία του σε αυτό το cult πρότζεκτ που κανένας (ούτε ο ίδιος) δεν πίστευε ότι κάποια στιγμή θα αποτελεί ένα κανονικό συγκρότημα.

Η πρώτη παρουσία έρχεται στις 3 Νοεμβρίου του 1995 στο Mr Show, μια εκπομπή με σκετσάκια των Bob Odenkirk και David Cross, με τον Maynard να εμφανίζεται στο ρόλο του Ronnie Dobbs, του τραγουδιστή μιας μπάντας σκληροπυρηνικού πανκ. Το όνομα τους; Pucsifer!

Αυτό το όνομα υπήρχε πολλά χρόνια πριν, όταν ο Maynard δούλευε με την κωμικό Laura Milligan, σε κλαμπ του Λος Άντζελες. Το χρησιμοποιούσαν (μαζί με άλλα) για τις δουλειές τους σε stand up, ενώ είχαν τυπώσει μέχρι και μπλουζάκια. Από εκείνο το πρώτο επεισόδιο του Mr. Show και τη εμφάνιση του Keenan, που είχε δίπλα του και τον Adam Jones των Tool, κυκλοφορεί στο internet μόνο αυτό το μικρό βίντεο των 30 δευτερολέπτων. Οι Puscifer έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για το Rockwave Festival στις 8 Ιουλίου. Όλες οι πληροφορίες εδώ.


Ο πιο… διαστημικός χώρος συναυλιών στον κόσμο άναψε για το κοινό!

Η πιο παράξενη στιγμή στο βίντεο του November Rain έχει μια πολύ απλή εξήγηση

O συγγραφέας του Trainspotting λέει ότι το Choose Life δεν ισχύει πλέον…

Το «Παραμύθι» του Stephen King γεννήθηκε μέσα στο βαθύ σκοτάδι της πανδημίας


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: