Σοβαρή επέμβαση θα κάνει ο Ozzy: «Θα κριθεί η υπόλοιπη ζωή του»
Music

Σοβαρή επέμβαση θα κάνει ο Ozzy: «Θα κριθεί η υπόλοιπη ζωή του»

Σε σοβαρή επέμβαση θα υποβληθεί τη Δευτέρα στις Η.Π.Α., o Ozzy Osbourne, όπως αποκάλυψε η σύζυγος του, Sharon, στην εκπομπή της που προβάλλεται στην Αγγλική τηλεόραση.

Η Sharon είπε ότι θα ταξίδευε την Πέμπτη για την Αμερική για να είναι στο πλευρό του Ozzy. «Πρέπει να είμαι εκεί γιατί από την επέμβαση θα κριθεί η υπόλοιπη ζωή του» ανέφερε χωρίς να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Τον προηγούμενο μήνα ο ίδιος ο Ozzy είχε μιλήσει στο Classic Rock και είχε πει ότι περιμένει να κάνει μία εγχείρηση στο λαιμό. «Δεν μπορώ να περπατήσω κανονικά αυτές τις μέρες. Κάνω θεραπείες κάθε μέρα. Είμαι λίγο καλύτερα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαι κοντά στο να μπορώ να ανέβω στη σκηνή ξανά» είχε πει.

Πριν από περίπου δύο μήνες, ο Ozzy είχε ανακοινώσει ότι το νέο άλμπουμ του είναι έτοιμο και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ο Andrew Watt ανέλαβε και πάλι την παραγωγή του άλμπουμ, παίζει κιθάρα και έχει συγκεντρώσει μία all-star μπάντα που συνοδεύει τον Ozzy.

O Robert Trujillo των Metallica και ο Duff McKagan είναι στο μπάσο, και στα ντραμς ο Chad Smith ενώ είχε ακουστεί ότι συμμετέχει και ο Taylor Hawkins που έφυγε από τη ζωή πριν στα τέλη Μαρτίου.

Guest εμφανίσεις στο άλμπουμ θα κάνουν ο Tonny Iommi και ο Zakk Wylde αλλά και οι Eric Clapton, Jeff Beck,  Josh Homme (Queens Of The Stone Age) και Mike McCready (Pearl Jam).


Τι λέει το Release για το φιάσκο των Bauhaus

Stranger Things: Η μικρή Eleven της νέας σεζόν δεν είναι αυτό που νομίζαμε

Οι Foo Fighters θα τιμήσουν τον Taylor Hawkins με δύο συναυλίες

Joker: Το σίκουελ ανακοινώθηκε – Έτοιμο το σενάριο!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ