Rings of Power: Οι δημιουργοί ξέρουν από τώρα την τελευταία σκηνή
TV

Rings of Power: Οι δημιουργοί ξέρουν από τώρα την τελευταία σκηνή

Λιγότερους από τρεις μήνες απομένουν πλέον για την πρεμιέρα του Rings of Power. Η σειρά που βασίζεται στο ευρύτερο σύμπαν του Τόλκιν από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και θα μας μεταφέρει στη δεύτερη εποχή της Μέσης Γης, θα προβάλλεται από το Prime Video της Amazon.

Η πρώτη σεζόν κόστισε σχεδόν μισό δισεκατομμύριο δολάρια και το πλάνο είναι να φτάσει μέχρι και τις πέντε σεζόν. Και υπάρχει σχέδιο φυσικά όπως αποκαλύπτουν οι δημιουργοί σε συνέντευξη τους στο Empire.

«Τα δικαιώματα που αγόρασε η Amazon ήταν για μία σειρά 50 ωρών. Ήξεραν από την αρχή το μέγεθος. Είναι μια μεγάλη ιστορία με αρχή μέση και τέλος. Υπάρχουν πράγματα στην πρώτη σεζόν που θα πρέπει να έρθει το τέλος για να ολοκληρωθεί η πορεία τους. Ξέρουμε από τώρα ποια θα είναι η τελευταία σκηνή του τελευταίου επεισοδίου» δηλώνει ο JD Payne που μαζί με τον Patrick McKay έχουν αναλάβει να τρέξουν τη σειρά.

«Είναι σαν ο Τόλκιν να είχε αφήσει αστέρια στον ουρανό και να μας άφησε να τα ενώσουμε. Στα γράμματα του, ειδικά προς τον εκδότη του, έλεγε ότι ήθελε να αφήσει πίσω του μία μυθολογία, που άλλα μυαλά και χέρια θα έρθουν να γεμίσουν με εικόνες, μουσική και δράμα. Κάνουμε αυτό που ήθελε ο Τόλκιν. Όσο παραμένουμε πιστοί στο πνεύμα των γραπτών του, ξέρουμε ότι είμαστε στο σωστό δρόμο» πρόσθεσε.

«Η πίεση θα μας τρέλαινε αν δεν δεν νιώθαμε ότι η ιστορία δεν προέρχεται από εμάς. Έρχεται από κάτι μεγαλύτερο. Ήρθε από τον Τόλκιν και είμαστε απλά οι φύλακες. Εμπιστευόμαστε βαθιά αυτές τις ιδέες γιατί δεν είναι δικές μας. Είμαστε κηδεμόνες στην καλύτερη των περιπτώσεων» τόνισε από την πλευρά του ο Patrick McKay.

H πρεμιέρα του Rings of Power είναι προγραμματισμένη για τις 2 Σεπτεμβρίου και αυτό είναι το πρώτο teaser.


Τι λέει το Release για το φιάσκο των Bauhaus

Stranger Things: Η μικρή Eleven της νέας σεζόν δεν είναι αυτό που νομίζαμε

Οι Foo Fighters θα τιμήσουν τον Taylor Hawkins με δύο συναυλίες

Joker: Το σίκουελ ανακοινώθηκε – Έτοιμο το σενάριο!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ