Οι Sleep Token ανακοίνωσαν το άλμπουμ και συνεχίζουν να σαρώνουν
Music

Οι Sleep Token ανακοίνωσαν το άλμπουμ και συνεχίζουν να σαρώνουν

Οι Sleep Token έχουν αφήσει μέχρι στιγμής βαρύ το αποτύπωμα τους στο 2023, με μία σειρά από single που έχουν γνωρίσει την αποθέωση από το κοινό που τους ήξερε αλλά και τους πολλούς που τους μαθαίνουν τώρα. Ειδικά το Summoning σπάει τα κοντέρ στο Spotify με πάνω από 11 εκατομμύρια ακροάσεις μέχρι στιγμής με την μπάντα να ξεπερνά τα δύο εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές, γνωρίζοντας μία αύξηση κοντά στο 1000%.

Μετά λοιπόν τα τέσσερα single, ήρθε η ώρα για την επίσημη ανακοίνωση του άλμπουμ. Ο τίτλος του θα είναι Take me Back to Eden και έρχεται στις 19 Μαΐου, ενώ δόθηκε στη δημοσιότητα ακόμα ένα τραγούδι. Είναι το Vore που περιέχει κάποιες από τις πιο heavy στιγμές τους και λογικά θα έχει παρόμοια πορεία με το Summoning.

Συνολικά το άλμπουμ περιέχει 12 τραγούδια και δεν θα μας κάνει εντύπωση αν έχουν δοθεί όλα στη δημοσιότητα μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του άλμπουμ, κάτι που είχε κάνει η μπάντα και στο ντεμπούτο της.

Το δελτίο Τύπου χαρακτηρίζει το Take me Back to Eden ως το κλείσιμο της τριλογίας που ξεκίνησε με το Sundowning του 2019 και συνεχίστηκε με το This Place Will Become your Tomb το 2021.

Tracklist:
01. Chokehold
02. The Summoning
03. Granite
04. Aqua Regia
05. Vore
06. Ascensionism
07. Are You Really Okay?
08. The Apparition
09. DYWTYLM
10. Rain
11. Take Me Back To Eden
12. Euclid


Οι Disturbed ξανά στην Ελλάδα για το Release Athens τον Ιούνιο!

Το trailer του Flash είναι επιτέλους εδώ και είναι πολύ καλό!

Γιατί δεν μπήκε στο Meteora το τραγούδι που κυκλοφόρησαν τώρα οι Linkin Park

Οι Guardians of the Galaxy προετοιμάζονται για το τέλος στο νέο trailer


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ