Ο Corey Taylor για όσους γκρινιάζουν για το νέο άλμπουμ των Slipknot
Music

Ο Corey Taylor για όσους γκρινιάζουν για το νέο άλμπουμ των Slipknot

Μία δήλωση που σίγουρα ΔΕΝ θα συζητηθεί καθόλου έκανε ο Corey Taylor σε συνέντευξη του στο NME, με αφορμή το νέο άλμπουμ της μπάντας. Βέβαια η ίδια συνέντευξη ξεκινάει με ατάκα από τον Corey, που λέει ότι κάθε φορά που μιλάει τα μέσα βγάζουν δέκα διαφορετικές ειδήσεις οπότε θέλει να δει τι θα γίνει αυτή τη φορά. Και κάτι έγινε…

Μιλώντας λοιπόν για μερίδα οπαδών της μπάντας που παραδοσιακά γκρινιάζει, όταν το κάθε άλμπουμ δεν είναι αρκετά heavy για τα γούστα τους είπε: «Ένα από τα προβλήματα που έχεις όταν έχεις γράψει ένα από τους πιο heavy δίσκους όλων των εποχών, είναι ότι ο κόσμος περιμένει να το κάνεις ξανά και ξανά. Αυτό όμως είναι πολύ βαρετό. Όταν λοιπόν κάποιος ακούει το The End, So Far και λέει ότι απομακρυνόμαστε από τον ήχο μας, σκέφτομαι ‘Τι έγινε, είσαι νέος σε όλο αυτό;’. Ξοδέψαμε 20 χρόνια ξαφνιάζοντας τον κόσμο».

«Πρέπει επίσης να θυμόμαστε ότι υπάρχει μία μεγάλη μερίδα, που ξεκινούν καμπάνιες εναντίον κάθε νέου Batman που ανακοινώνεται και πάντα κάνουν λάθος. Ποιος έχει δίκιο τελικά; Γ@μημενοι ηλίθιοι, κάποιες φορές πρέπει απλά να σκάσετε και να ακούσετε αυτό που σας δίνουμε» ήταν η ατάκα του Corey, που κατέληξε αναφερόμενος σε αυτούς που όπως λέει πιστεύουν ότι θα αλλάξουν τον ήχο τους αν γκρινιάξουν αρκετά. «Αυτό συμβαίνει μόνο με τους αδύναμους ανθρώπους».

Το νέο άλμπουμ των Slipknot κυκλοφόρησε επίσημα στις 30 Σεπτεμβρίου και ως συνήθως μπήκε στο top 10 των πωλήσεων στην Αμερική, αλλά αυτή τη φορά δεν κατάφερε να πάει στο νούμερο 1. Το The End,So Far, έμεινε στη δεύτερη θέση και έκλεισε την πρώτη εβδομάδα με 59.000 πωλήσεις.  Από αυτές οι 50.500 ήταν φυσικό προϊόν, με τις υπόλοιπες να προέρχονται από streaming.

Τα τρία προηγούμενα άλμπουμ των Slipknot (WANYK, Gray Chapter, All Hope is Gone) είχαν κάνει ντεμπούτο στο νούμερο ένα του Billboard και η τελευταία φορά που δεν δεν είχαν πάει στην κορυφή ήταν το… μακρινό 2004 με το vol. 3 που είχε φτάσει μέχρι το νούμερο 2, την υψηλότερη θέση της μέχρι τότε καριέρας τους.


Τέσσερις αλλαγές στο πρόγραμμα της Marvel

O George RR Martin λέει ότι το House of the Dragon πρέπει να έχει τέσσερις σεζόν

Μία σημαντική στιγμή στο House of the Dragon συνέβη κατά λάθος

Τι «βόμβα» ήταν αυτή που πέταξε η Γκαλάντριελ για τον άντρα της;


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ