Release Athens: Οι καλύτερες στιγμές από την αποθέωση για τον Nick Cave
Music

Release Athens: Οι καλύτερες στιγμές από την αποθέωση για τον Nick Cave

Απ’τις φεστιβαλικές βραδιές που θα συζητάμε για χρόνια ήταν η χθεσινή, δεύτερη μέρα του Release Athens 2022 και όχι μόνο για τις σαρωτικές εμφανίσεις των διεθνών καλεσμένων. Οι Royal Arch και οι Sugar for the Pill που ανέλαβαν το άνοιγμα της ημέρας, απέδειξαν με χαρακτηριστική ευκολία γιατί είναι δύο απ’τις καλύτερες νέες μπάντες της εγχώριας σκηνής.

Στη συνέχεια, είδαμε τους Fontaines D.C. να επιβεβαιώνουν τον τίτλο της «πιο καυτής indie μπάντας στον πλανήτη» και τους Mogwai να δείχνουν πως βρίσκονται στην κορυφή της καριέρας τους με ένα υπέροχο σετ και ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό φινάλε με τα “Remurdered” και “Mogwai Fear Satan”.

Τέλος, για τον Nick Cave και τους Bad Seeds, έχουν από χθες εξαντληθεί τα επίθετα θαυμασμού και κάθε περαιτέρω σχόλιο είναι περιττό. Μια βαθιά υπόκλιση σε μια απ’τις πραγματικά σπουδαίες μπάντες των ημερών μας. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την δεύτερη ημέρα του Release Athens.

  
          

 

 

  

  

 

  

 


Disney Plus: Δέκα κορυφαίες σειρές στην πλατφόρμα!

Stranger Things: Η μικρή Eleven της νέας σεζόν δεν είναι αυτό που νομίζαμε

Joker: H Lady Gaga θα υποδυθεί τη Harley Quinn στο μιούζικαλ-σίκουελ!

Squid Game: Τo Netflix ανακοίνωσε επίσημα τη 2η σεζόν!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ