Release Athens: Ακυρώθηκε η εμφάνιση των Massive Attack
Music

Release Athens: Ακυρώθηκε η εμφάνιση των Massive Attack

Την ακύρωση της εμφάνισης των Massive Attack που ήταν προγραμματισμένη για τις 3 Ιουλίου ανακοίνωσε το Release Athens. Η μπάντα ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες της εμφανίσεις για το καλοκαίρι λόγω της ανάρρωσης ενός μέλους από πρόβλημα που αντιμετώπιζε χωρίς να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες.

Την Τρίτη, 29/3, στις 12:00, θα υπάρξει αναλυτική ανακοίνωση για όλες τις επιλογές που θα έχουν οι κάτοχοι των εισιτηρίων για τη συγκεκριμένη ημέρα.

Αυτή που ακολουθεί είναι η επίσημη ανακοίνωση:

Φίλες και φίλοι του Release Athens, όπως ανακοίνωσαν πριν λίγο μέσα από τις σελίδες τους στα social media, οι Massive Attack είναι αναγκασμένοι να ακυρώσουν όλες τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους μέχρι και τον Ιούλιο του 2022, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας ενός μέλους της μπάντας.

Λυπούμαστε πολύ για αυτή τη δυσάρεστη είδηση αλλά, όπως γίνεται κατανοητό, η υγεία αποτελεί βασική προτεραιότητα για όλους μας. Ελπίζουμε το μέλος της μπάντας να αναρρώσει πλήρως και οι Massive Attack να είναι σύντομα ξανά κοντά μας.

Την Τρίτη, 29/3, στις 12:00, θα υπάρξει αναλυτική ανακοίνωση για όλες τις επιλογές που θα έχουν οι κάτοχοι των εισιτηρίων για τη συγκεκριμένη ημέρα. Ανακοινώσεις νέων ονομάτων για το Release Athens 2022 θα ακολουθήσουν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η επίσημη ανακοίνωση των Massive Attack:

Τους τελευταίους λίγους μήνες, ένα μέλος των Massive Attack αντιμετώπιζε μία σοβαρή ασθένεια. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε πως πλέον βρίσκεται σε ανάρρωση. Αυτή η διαδικασία είναι θετική αλλά, ταυτόχρονα, δύσκολη και συνεχής, κάτι που δυστυχώς σημαίνει ότι οι Massive Attack αυτή τη στιγμή δεν είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν τα live shows που είχαν προγραμματίσει για τον Μάιο, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του 2022.

Η μπάντα λυπάται βαθύτατα για την όποια δυσκολία ή απογοήτευση προκαλείται – ιδιαίτερα στους οπαδούς τους, με τους οποίους είναι πάντα τιμή να συνδέονται, και στην ομάδα παραγωγής τους που, λόγω άλλων παγκόσμιων γεγονότων, είχε ήδη περιμένει πολύ καιρό ώστε να κάνει αυτό που γνωρίζει να κάνει τόσο καλά. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την υποστήριξη. Θα επιστρέψουμε σύντομα.

ΜΑ”

Διαβάστε ακόμα:

Stranger Things: Γιατί ρίχνουν το βάρος στο horror στοιχείο οι δημιουργοί

Μοιράζεσαι τον κωδικό του Netflix; Έρχεται νέα χρέωση

Όσκαρ: Τι δείχνουν οι αποδόσεις της τελευταίας στιγμής

Machine Gun Kelly: «Το rock χρειαζόταν μία ένεση ζωής»

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ