Red Hot Chili Peppers: Παραμένουν σε mid-tempo ρυθμούς και στο νέο single
Music

Red Hot Chili Peppers: Παραμένουν σε mid-tempo ρυθμούς και στο νέο single

Μία εβδομάδα μας χωρίζει από την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ των Red Hot Chili Peppers και το συγκρότημα έδωσε στη δημοσιότητα ακόμα ένα single. Μετά λοιπόν τα Black Summer και Poster Child, έρχεται το Not The One που είναι εντελώς μπαλάντα, διατηρώντας τους ρυθμούς πολύ χαμηλά στα πρώτα δείγματα. Το Unlimited Love που αποτελεί την επιστροφή του Joh Frrusciante στην μπάντα άλλα 14 τραγούδια, έτσι λογικά πάντα, τα γκάζια θα ανέβουν σε σημεία δεν μπορεί!

Αυτή είναι η δήλωση της μπάντας για το Unlimited Love: «Ήμασταν τόσο ευγνώμονες για την ευκαιρία να βρεθούμε σε ένα δωμάτιο μαζί και, για άλλη μια φορά, να προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι. Μέρες, εβδομάδες και μήνες αφιερώθηκαν ακούγοντας ο ένας τον άλλον, συνθέτοντας, τζαμάρωντας και τακτοποιώντας τους καρπούς αυτών των προσπαθειών με μεγάλη προσοχή και σκοπό. Οι ήχοι, οι ρυθμοί, οι δονήσεις, οι λέξεις και οι μελωδίες μας άφησαν μαγεμένους..

Λαχταρούμε να ρίξουμε ένα φως στον κόσμο, να ανυψώσουμε, να συνδεθούμε και να φέρουμε τους ανθρώπους κοντά. Καθένα από τα τραγούδια του νέου μας άλμπουμ UNLIMITED LOVE, είναι μια όψη μας, που αντικατοπτρίζει την άποψή μας για το σύμπαν. Αυτή είναι η αποστολή της ζωής μας. Δουλεύουμε, εστιάζουμε και προετοιμαζόμαστε, ώστε όταν έρθει το μεγαλύτερο κύμα, να είμαστε έτοιμοι να το καβαλήσουμε. Ο ωκεανός μας έχει χαρίσει ένα δυνατό κύμα και αυτό ο δίσκος είναι το άθροισμα της ζωής μας. Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας, ελπίζουμε να το απολαύσετε».

Αυτό είναι το νέο single των Red Hot Chili Peppers


Διαβάστε ακόμα:

Stranger Things: Γιατί ρίχνουν το βάρος στο horror στοιχείο οι δημιουργοί

Μοιράζεσαι τον κωδικό του Netflix; Έρχεται νέα χρέωση

Όσκαρ: Τι δείχνουν οι αποδόσεις της τελευταίας στιγμής

Machine Gun Kelly: «Το rock χρειαζόταν μία ένεση ζωής»

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ