Red Hot Chili Peppers: Μια ανάσα από το διπλό νούμερο ένα σε Αμερική και Αγγλία
Music

Red Hot Chili Peppers: Μια ανάσα από το διπλό νούμερο ένα σε Αμερική και Αγγλία

Το νέο άλμπουμ των Red Hot Chili Peppers κυκλοφόρησε την Παρασκευή που μας πέρασε και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα τους χαρίσει το νούμερο ένα τόσο στην Αμερική όσο και στην Αγγλία. Και αν σκέφτεστε, σιγά το πράγμα, αν δεν το κάνουν οι Red Hot Chili Peppers ποιοι θα το κάνουν, να σας πούμε ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Η μπάντα έχει καταφέρει τη διπλή πρωτιά μόνο μία φορά στην καριέρα της, με το Stadium Arcadium του 2006, αφού αυτό ήταν το μοναδικό άλμπουμ τους που έχει πάει στο νούμερο 1 της Αμερικής.

Ναι, έχουν πουλήσει δεκάδες εκατομμύρια άλμπουμ, αλλά στην περίπτωση τους αυτό συμβαίνει γιατί ο κόσμος τα αγοράζει διαχρονικά και όχι επειδή είχαν τεράστιες πωλήσεις στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας.

Το By The Way είχε φτάσει μία ανάσα, στο νούμερο δύο, ενώ οι μεγαλύτερες επιτυχίες της ιστορίας τους, τα Californication και Blood, Sugar,Sex, Magik είχαν πάρει και τα δύο την τρίτη θέση.

Στην Αγγλία τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά. Το Unlimited Love έχει πουλήσει στην εβδομάδα που διανύουμε, οκτώ φορές περισσότερο από το άλμπουμ του Ed Sheeran που βρίσκεται στην δεύτερη θέση και αυτή θα είναι η πέμπτη δουλειά τους που πάει στην κορυφή, μετά τα Stadium Arcadium, I’m With You, By The Way και Live in Hyde Park.

To νέο άλμπουμ των Red Hot Chili Peppers είναι το πρώτο με τον John Frusciante στην κιθάρα μετά από 16 χρόνια.


Διαβάστε ακόμα:

Witcher: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για την τρίτη σεζόν

Η Disney αφαίρεσε το tribute στον Stan Lee από το φινάλε του Punisher

Με μπλουζάκι Taylor Hawkins η Billie Eilish στα Grammy

Σάρωσαν τα Grammy οι Foo Fighters


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ