Οι Rammstein για τις καταγγελίες του 2023: «Κάποιες αβάσιμες, κάποιες υπερβολικές, αλλά τις λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη»
Music

Οι Rammstein για τις καταγγελίες του 2023: «Κάποιες αβάσιμες, κάποιες υπερβολικές, αλλά τις λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη»

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής περιοδείας των Rammstein, που τους έφερε και στη χώρα μας για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια, το συγκρότημα έβγαλε μια ανακοίνωση για να ευχαριστήσει το κοινό.

Σε αυτή, αναφέρονται και στις καταγγελίες του 2023, που είχαν γίνει κατά του συγκροτήματος και κυρίως του Till Lindemann και αφορούσαν περιστατικά πριν και μετά από συναυλίες τους. Τονίζουν ότι μπορεί πολλές από τις καταγγελίες να είναι αβάσιμες και αναφορές που έγιναν στα media να ήταν υπερβολικές, όμως είναι ένα ζήτημα που εξετάζεται ακόμα από τους ίδιους και θα συνεχιστεί για πολύ καιρό ακόμα.

Αυτή είναι η ανακοίνωση τους:

Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους θαυμαστές μας, τους φίλους μας και τους επισκέπτες των συναυλιών μας. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας, τη ζεστασιά σας και την υποστήριξη σε αυτήν την περιοδεία του 2024.

Μπορούσαμε να το νιώθουμε αυτό παντού και νιώθαμε να κουβαλάμε ένα κύμα γεμάτο συναισθήματα.
Ήταν τιμή μας που μπορέσαμε να παίξουμε για εσάς, να είμαστε μέρος αυτών των ευτυχισμένων στιγμών και κοινής χαράς. Χάρη σε εσάς, είμαστε ένα συγκρότημα που έχει ξαναβρεί τη χαρά του στη μουσική και στη σκηνή. Κάθε συναυλία ήταν μια θεραπευτική πράξη για εμάς.Σας ευχαριστούμε για αυτό.

Από το περασμένο καλοκαίρι ασχολούμαστε ενεργά με τις καταγγελίες εναντίον της μπάντας. Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη αυτή τη διαμάχη, ακόμη κι αν πολλά από αυτά είναι αβάσιμα και υπερβολικά.  Είναι μια εσωτερική διαδικασία που θα μας συντροφεύει για πολύ καιρό. Ο καθένας μας το κάνει με τον δικό του τρόπο και το αντιμετωπίζει διαφορετικά.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε ιδιαιτέρως να ευχαριστήσουμε τις οικογένειες και τους αγαπημένους μας για την απεριόριστη υποστήριξη και την αγάπη τους και αυτοί χτυπήθηκαν σκληρά από τους ισχυρισμούς και τον χειρισμό τους από τα μέσα ενημέρωσης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το πλήρωμά μας, το μάνατζμεντ, όλους τους υπαλλήλους μας και όλους όσους μας στήριξαν και παρέμειναν πιστοί σε αυτό το ταξίδι. Αυτή η τεράστια περιοδεία στο γήπεδο με αυτό το υπέροχο σόου και αυτή την εξαιρετική σκηνή έφτασε τώρα στο τέλος της μετά από 135 συναυλίες σε 5 χρόνια με 6 εκατομμύρια θαυμαστές.

Το μονοπάτι συνεχίζεται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: