Έρευνα για σεξουαλικά αδικήματα και διακίνηση ναρκωτικών κατά του Till Lindemann των Rammstein
Music

Έρευνα για σεξουαλικά αδικήματα και διακίνηση ναρκωτικών κατά του Till Lindemann των Rammstein

Η γερμανική αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για καταγγελίες για σεξουαλικά αδικήματα και διακίνηση ναρκωτικών εναντίον του Till Lindemann των Rammstein. Πιο συγκεκριμένα οι καταγγελίες αναφέρουν ότι άνθρωποι από το περιβάλλον του τραγουδιστή «στρατολογούσαν» γυναίκες, με στόχο τη σεξουαλική επαφή μαζί του ενώ τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις τονίζεται ότι δεν υπήρχε συναίνεση, ενώ κάποιες ανέφεραν ότι ναρκώθηκαν.

Μια οπαδός του συγκροτήματος, η Shelby Lynn, από τη Βόρεια Ιρλανδία, είπε πρόσφατα στο BBC ότι πίστευε ότι το είχαν ρίξει ουσίες στο ποτό της  και την προόριζαν για σεξουαλικές πράξεις. Ο Lindemann αρνήθηκε τα πάντα, με τους δικηγόρους του να χαρακτηρίζουν τους ισχυρισμούς «αναληθής». Σε δήλωσή της, εκπρόσωπος της εισαγγελίας του Βερολίνου τονίζει: «Έχει ξεκινήσει προκαταρκτική διαδικασία εναντίον του Till Lindemann για κατηγορίες που σχετίζονται με σεξουαλικά αδικήματα και διακίνηση ναρκωτικών».

Οι εισαγγελείς άνοιξαν την έρευνα με δική τους πρωτοβουλία καθώς και «με βάση πολλές ποινικές καταγγελίες που υποβλήθηκαν από τρίτους», αναφερόμενοι σε άτομα που δεν εμπλέκονται άμεσα στα φερόμενα περιστατικά, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων AFP.

Η Lynn, δημοσίευσε για πρώτη φορά τον λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον περασμένο μήνα και αργότερα είπε στο BBC ότι υπήρχε ένα «οργανωμένο σύστημα στρατολόγησης» και την οδήγησαν σε ένα μικρό δωμάτιο σε μια συναυλία στη Λιθουανία, αλλά έφυγε όταν έφτασε ο κύριος Lindemann γιατί υποψιάστηκε τι θα συμβεί.

Οι κατηγορίες της προκάλεσαν ένα κύμα άλλων καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση, με μερικούς να υποψιάζονται ότι είχαν προεπιλεγεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από μια Ρωσίδα, που πιστεύεται ότι ήταν “στρατηλάτης” του κ. Lindemann, που τις προσκαλούσε σε πάρτι πριν και μετά την συναυλία.

Εκπρόσωπος του συγκροτήματος είπε στο BBC ότι διεξάγεται εσωτερική έρευνα για τους ισχυρισμούς και παίρνει συνεντεύξεις από το προσωπικό ως μέρος της έρευνας.


Ο άνθρωπος που σχεδία το Alexander the Great μιλάει στο Roxx

Τι συνέβη με τις πωλήσεις των Avenged Sevenfold

Live Streaming από το Hellfest

Τεράστιες καθυστερήσεις για Avengers, Avatar και Star Wars


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ