Το πρώτο μήνυμα του Ozzy μετά τη σοβαρή επέμβαση
Music

Το πρώτο μήνυμα του Ozzy μετά τη σοβαρή επέμβαση

Τη Δευτέρα που μας πέρασε ο Ozzy Osbourne υπεβλήθη σε μία σοβαρή επέμβαση σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες με στόχο να αποκαταστήσει προβλήματα που του είχαν δημιουργηθεί από προηγούμενη εγχείρηση το 2019. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και ήδη από την επόμενη μέρα ο Ozzy πήρε εξιτήριο.

«Τώρα βρίσκομαι σπίτι και αναρρώνω. Νιώθω την αγάπη και την υποστήριξη από όλους τους οπαδούς και στέλνω σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις σκέψεις, τις προσευχές και τις ευχές σας κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης μου» ήταν το πρώτο μήνυμα του μετά την επέμβαση.

Την προηγούμενη εβδομάδα η Sharon Osbourne είχε δηλώσει ότι από την επέμβαση θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό ο τρόπος ζωής του Ozzy από εδώ και πέρα αφού τα προβλήματα που είχε ήταν πολλά και δυσκολευόταν να περπατήσει.

Πριν από περίπου δύο μήνες, ο Ozzy είχε ανακοινώσει ότι το νέο άλμπουμ του είναι έτοιμο και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ο Andrew Watt ανέλαβε και πάλι την παραγωγή του άλμπουμ, παίζει κιθάρα και έχει συγκεντρώσει μία all-star μπάντα που συνοδεύει τον Ozzy.

Robert Trujillo των Metallica και ο Duff McKagan είναι στο μπάσο, και στα ντραμς ο Chad Smith ενώ είχε ακουστεί ότι συμμετέχει και ο Taylor Hawkins που έφυγε από τη ζωή πριν στα τέλη Μαρτίου. Guest εμφανίσεις στο άλμπουμ θα κάνουν ο Tonny Iommi και ο Zakk Wylde αλλά και οι Eric Clapton, Jeff Beck,  Josh Homme (Queens Of The Stone Age) και Mike McCready (Pearl Jam).


Disney Plus: Δέκα κορυφαίες σειρές στην πλατφόρμα!

Stranger Things: Η μικρή Eleven της νέας σεζόν δεν είναι αυτό που νομίζαμε

Joker: H Lady Gaga θα υποδυθεί τη Harley Quinn στο μιούζικαλ-σίκουελ!

Squid Game: Τo Netflix ανακοίνωσε επίσημα τη 2η σεζόν!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: