Η πρώτη τοποθέτηση των Foo Fighters για το μέλλον της μπάντας μετά τον θάνατο του Taylor Hawkins
Music

Η πρώτη τοποθέτηση των Foo Fighters για το μέλλον της μπάντας μετά τον θάνατο του Taylor Hawkins

Μία μεγάλη απώλεια βίωσε το 2022 ο χώρος της μουσικής, με τον θάνατο του Taylor Hawkins που έφυγε από τη ζωή στις 25 Μαρτίου λίγο πριν από μία ζωντανή εμφάνιση των Foo Fighters. Από τότε το συγκρότημα ακύρωσε όλες τις συναυλίες του και έκανε δύο μεγάλα tribute show τον Σεπτέμβριο σε Αγγλία και Αμερική.

Όμως δεν είχαν πει ξεκάθαρα ποιο θα είναι το μέλλον της μπάντας. Λίγο πριν αλλάξει η χρονιά, με ανακοίνωση τους τονίζουν ότι θα είναι μία διαφορετική μπάντα χωρίς τον Taylor και θα ότι θα τα πουν πολύ σύντομα με το κοινό τους.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση: 

«Καθώς αποχαιρετούμε την πιο δύσκολη και τραγική χρονιά που γνώρισε ποτέ η μπάντα μας, θυμόμαστε πόσο ευγνώμονες είμαστε για τους ανθρώπους που αγαπάμε περισσότερο, και για τους αγαπημένους που δεν είναι πια μαζί μας.

Οι Foo fighters δημιουργήθηκαν πριν από 27 χρόνια για να αντιπροσωπεύουν τη θεραπευτική δύναμη της μουσικής και τη συνέχιση της ζωής. kαι τα τελευταία 27 χρόνια οι θαυμαστές μας έχουν δημιουργήσει μια παγκόσμια κοινότητα, ένα αφοσιωμένο σύστημα υποστήριξης που μας έχει βοηθήσει όλους να περάσουμε μαζί τις πιο σκοτεινές στιγμές. Ένα μέρος για να μοιραστούμε τη χαρά και τον πόνο μας, τις ελπίδες και τους φόβους μας και να συμμετάσχουμε σε μια χορωδία κοινής ζωής μέσω της μουσικής. Χωρίς τον Taylor, δεν θα είχαμε γίνει ποτέ το συγκρότημα που ήμασταν – και χωρίς τον Taylor, ξέρουμε ότι θα είμαστε μια διαφορετική μπάντα στο μέλλον.

Ξέρουμε επίσης ότι εσείς, οι θαυμαστές, σημαίνατε τόσα πολλά για τον Taylor όσο σήμαινε και εκείνος για εσάς και ξέρουμε ότι όταν σας ξαναδούμε -και θα είναι σύντομα- το πνεύμα του θα είναι εκεί μαζί με όλους μας κάθε βράδυ». 


ROXX 30: ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΙΑ ΤΟ 2022

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2022

O James Gunn τελείωσε και τον Black Adam από την DC

Oppenheimer: Το πρώτο trailer για την ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ