H πρώτη σκηνή της τελευταίας σεζόν του Stranger Things θα έχει ένα γνώριμο τραγούδι
Music

H πρώτη σκηνή της τελευταίας σεζόν του Stranger Things θα έχει ένα γνώριμο τραγούδι

Θα χρειαστεί να περάσει πάρα πολύς καιρός μέχρι να δούμε στις οθόνες μας την τελευταία σεζόν του Stranger Things, αφού η παραγωγή σταμάτησε από πολύ νωρίς, λόγων των απεργιών στο Hollywood. Οι σεναριογράφοι όμως έχουν επιστρέψει στη δουλειά εδώ και μερικές εβδομάδες έτσι, η δουλειά για την 5η σεζόν συνεχίζεται πλέον κανονικά.

Και μέσω του επίσημου λογαριασμού των σεναριογράφων της σειράς στο X (πρώην twitter), ξέρουμε ποια θα είναι η εναρκτήρια σκηνή όταν το Stranger Things θα επιστρέψει.

Season 5. Chapter 1. Scene 1.
DARKNESS
The sound of COLD WIND. GROANING TREES. And…
A CHILD’S VOICE. Singing a familiar song:

Μόνο αυτό ήταν, δεν περιμέναμε έτσι κι αλλιώς περισσότερα. Προφανώς και βρισκόμαστε ξανά στο Hawkins που πλέον πρέπει να βρίσκεται ολοκληρωτικά κάτω από την επιρροή του Upside Down, μετά τα όσα συνέβησαν στο φινάλε της 4ης σεζόν. Αυτό που που θα έχει ενδιαφέρον είναι να μάθουμε το τι τραγουδάει η παιδική φωνή.

Η 4η σεζόν της σειράς σημαδεύτηκε από δύο τραγούδια που σάρωσαν παγκοσμίως το 2022. To Running up that Hill της Kate Bush και το Master of Puppets των Metallica και το παιδί τραγουδάει ένα από τα δύο, θα ποντάραμε τα λεφτά μας στο πρώτο.

Αν και θα γουστάραμε πολύ ένα Obey Your Master σε στυλ νανουρίσματος. Ή μπορεί να είναι και κάτι άλλο εντελώς, έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να μάθουμε μέχρι να επιστρέψει το Stranger Things στις οθόνες μας.


Οι τιμές των εισιτηρίων για την εμφάνιση των Rammstein

Έδιωξαν τον ντράμερ τους οι Slipknot

Αυτό είναι το τελευταίο τραγούδι των Beatles

Οι Pulp έρχονται στην Ελλάδα για το Release Athens 2024!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ