Οι Prodigy επιστρέφουν στη σκηνή μετά από τρία χρόνια
Music

Οι Prodigy επιστρέφουν στη σκηνή μετά από τρία χρόνια

Στις 4 Μαρτίου συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από τον θάνατο του Keith Flint, ένα μήνα μετά την τελευταία φορά που οι Prodigy εμφανίστηκαν ζωντανά. Και όπως ανακοίνωσε το συγκρότημα, ήρθε η ώρα να επιστρέψουν στη σκηνή, με αφορμή τα 25 χρόνια από την κυκλοφορία του Fat of the Land.

«Ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στη σκηνή και να παίξουμε ξανά τραγούδια για τον κόσμο. Η επέτειος 25 ετών του Fat of the Land μας έκανε να νιώσουμε ότι είναι η σωστή στιγμή για εμάς να επιστρέψουμε. Θα παίξουμε τραγούδια από όλα μας τα άλμπουμ και ίσως κάποια που δεν έχετε ακούσει ξανά. Αυτό θα είναι για τον Flinty» αναφέρουν οι Prodigy για τις πέντε εμφανίσεις που θα κάνει τον Ιούλιο σε Νιουκάστλ, Μάντσεστερ και Λονδίνο.

To The Fat of the Land κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 1997. Πήγε στο νούμερο ένα στα charts και της Αγγλίας και της Αμερικής και περιλαμβάνει τις δύο μεγαλύτερες επιτυχίες του συγκροτήματος, τα Firestarter και Breath. Έχει πουλήσει πάνω από δέκα εκατομμύρια αντίτυπα σε ολόκληρο τον κόσμο. Τον χρόνο που μας πέρασε έχουν πει πολλές φορές ότι ετοιμάζουν νέα μουσική, χωρίς προς το παρόν να έχουμε κάτι επίσημο.

Prodigy


Διαβάστε ακόμα: 

Walking Dead: Μετά το τέλος έρχεται νέα σειρά με Negan και Maggie

Metal Lords: Έρχεται στο Netflix από τον δημιουργό του GOT

Batman: Ξεπέρασε τις προβλέψεις το πρώτο τριήμερο


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: