Πριν το Release οι Slipknot έρχονται στο Roxx
Music

Πριν το Release οι Slipknot έρχονται στο Roxx

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή των Slipknot στη χώρα μας φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της. Η μπάντα αναμένεται να ρίξει με σαρωτικό τρόπο την αυλαία του Release Athens στις 23 Ιουλίου, αλλά πριν από αυτό το Roxx έχει αποκλειστική συνέντευξη του Jay Weinberg που θα δημοσιευθεί ολόκληρη την επόμενη εβδομάδα.

Έχουμε μία μικρή γεύση για αυτό που είμαστε σίγουροι ότι σας «καίει» περισσότερο! Το νέο άλμπουμ της μπάντας.

«Σε ότι έχει να κάνει με εμάς έχουμε τελειώσει εδώ και καιρό. Αν ήταν στο χέρι μας θα κυκλοφορούσε αύριο. Αλλά αυτά τα πράγματα χρειάζονται καιρό για να τελειοποιηθούν και η αλήθεια είναι πώς είμαστε τελειομανείς. Θέλουμε το τελικό αποτέλεσμα να είναι ακριβώς όπως το έχουμε φανταστεί, αφού έχεις μόνο μία ευκαιρία να το παρουσιάσεις στον κόσμο» μας είπε ο ντράμερ της μπάντας.

«Είμαστε χαρούμενοι με αυτό και ανυπομονούμε να το ακούσει το κοινό. Από όσο ξέρω, πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει κάτι νέο και το άλμπουμ θα έρθει σίγουρα πριν τελειώσει ο χρόνος. Είναι σίγουρα μία συναρπαστική χρονιά για τους Slipknot και τους οπαδούς μας» τονίζει ο Jay Weinberg σε μία κουβέντα που κράτησε περίπου μισή ώρα και μας απάντησε για το πως μπήκε στη μπάντα, τι θα ακούσουμε στη νέα τους δουλειά αλλά και το πως τους επηρέασε ο θάνατος του Joey Jordison.

Την επόμενη εβδομάδα οι Slipknot στο Roxx και στις 23 Ιουλίου τους περιμένουμε στο Release Athens.


O Τζον Σνόου επιστρέφει σε νέα σειρά-συνέχεια του Game of Thrones!

Disney Plus: Δέκα κορυφαίες σειρές στην πλατφόρμα!

Stranger Things: Η μικρή Eleven της νέας σεζόν δεν είναι αυτό που νομίζαμε

Joker: H Lady Gaga θα υποδυθεί τη Harley Quinn στο μιούζικαλ-σίκουελ!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ