Primus: Νέο... παρανοϊκό τραγούδι με πάνω από 11 λεπτά διάρκεια
Music

Primus: Νέο… παρανοϊκό τραγούδι με πάνω από 11 λεπτά διάρκεια

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία δουλειά των Primus και επιτέλους έχουμε νέο υλικό στα χέρια μας. Όχι, δεν θα κυκλοφορήσουν άλμπουμ, άλλα ένα EP που έχει τίτλο Conspiranoid και έρχεται στις 22 Απριλίου. Θα περιλαμβάνει τρία τραγούδια και ανάμεσα στους είναι το διάρκειας 11 λεπτών (και κάτι), Conspiranoia, που μόλις κυκλοφόρησε.

O Les Claypool μιλώντας για το τραγούδι, λέει ότι πάντα ήθελε να γράψει κάτι τόσο μεγάλο σε διάρκεια και η ιδέα του ήρθε στιχουργικά πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν βρισκόμασταν δηλαδή στο απόγειο της παράνοιας και των θεωριών συνομωσίας για τα εμβόλια και τον covid.

«Είδα τον διχασμό ακόμα ανάμεσα σε συνεργάτες, φίλους αλλά και τον κόσμο γενικότερα λόγω της κατανάλωσης παραπληροφόρησης και των θεωριών που πολλές φορές ήταν κανονικά παραμύθια. Ήθελα να ρίξω φως στο πόσο γελοία ακούγονταν κάποια πράγματα και στην έλλειψη κοινής λογικής» τονίζει.

Οι Primus αυτή την εποχή φτιάχνουν το δικό τους στούντιο, ενώ θα συνεχίσουν την περιοδεία με τραγούδια των Rush. Ακούστε το Conspiranoia στο βίντεο που ακολουθεί.

Διαβάστε ακόμα:

Red Hot Chili Peppers: Μια ανάσα από το διπλό νούμερο ένα σε Αμερική και Αγγλία

Η Disney αφαίρεσε το tribute στον Stan Lee από το φινάλε του Punisher

Με μπλουζάκι Taylor Hawkins η Billie Eilish στα Grammy

Σάρωσαν τα Grammy οι Foo Fighters


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ