Ποιο τραγούδι άλλαξαν από το setlist τους οι Muse μετά τα όσα έγιναν με τους 1975 στη Μαλαισία
Music

Ποιο τραγούδι άλλαξαν από το setlist τους οι Muse μετά τα όσα έγιναν με τους 1975 στη Μαλαισία

Οι Muse ήταν το πρώτο μεγάλο συγκρότημα που εμφανίστηκε στη Μαλαισία μετά τα όσα έγιναν πριν από μερικές μέρες στη χώρα κατά τη διάρκεια συναυλίας των 1975.  Θυμίζουμε ότι οι διοργανωτές ακύρωσαν το τελευταίο διήμερο του φεστιβάλ Good Vibes, αφού ο Matty Healy των 1975 φίλησε τον κιθαρίστα Ross MacDonald στη σκηνή την Παρασκευή, αψηφώντας την απαγόρευση της ομοφυλοφιλίας στη χώρα.

Ο Healy κρατώντας ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι, μίλησε στο κοινό και καταφέρθηκε εναντίον της νομοθεσίας, λίγο πριν παίξουν το έκτο τραγούδι του σετ τους. Στη συνέχεια φίλησε για αρκετά δευτερόλεπτα τον κιθαρίστα και αμέσως μετά το έβδομο τραγούδι, ενημέρωσε το κοινό ότι πρέπει να αποχωρήσουν άμεσα.

Πριν από την εμφάνιση των Muse, είχε γίνει γνωστό ότι το συγκρότημα θα βγάλει ένα τραγούδι από το setlist του, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Healy που μέσω instagram, ειρωνεύτηκε τη μπάντα βάζοντας ένα story με το «Join the Resistance» από ένα pre-order και στη συνέχεια την είδηση για την αλλαγή στο setlist.

Οι Muse έπαιξαν τελικά στη Μαλαισία και λίγες ώρες μετά, ο Dominic Howard μέσω instagram αποκάλυψε ότι το τραγούδι που δεν έπαιξαν ήταν το We Are F-ing F-cked και στη θέση του έβαλαν το Resistance. Όπως τόνισε, δεδομένων των συνθηκών θεώρησαν το τραγούδι που έπαιξαν τελικά είχε πιο έντονο μήνυμα.


Τα 15 αγαπημένα μας άλμπουμ για το 2023 (μέχρι τώρα)

Οι καλύτερες σειρές των τελευταίων 25 χρόνων

Οι καλύτερες ταινίες των τελευταίων 25 χρόνων

Δέκα συγκροτήματα που ΠΡΕΠΕΙ να δούμε στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: