Phil Anselmo: «Ξέρω ότι ο Dimebag και ο Vinnie θα ήθελαν να συνεχιστεί η κληρονομιά των Pantera»
Music

Phil Anselmo: «Ξέρω ότι ο Dimebag και ο Vinnie θα ήθελαν να συνεχιστεί η κληρονομιά των Pantera»

Ενώ ακόμα δεν έχουμε επίσημη ανακοίνωση για την περιοδεία των Pantera, θεωρείται δεδομένο ότι ο Phil Anselmo και ο Rex Brown θα περιοδεύσουν το 2023 μαζί με τους Zakk Wylde και Charlie Benante.

Για πρώτη φορά από την ημέρα που έγινε η αποκάλυψη μέσω δημοσιεύματος του billboard, ο Phil Anselmo μίλησε για το θέμα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο The Pit. Και μπορεί να μην έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, όμως μίλησε για το όραμα των Dimebag και Vinnie Paul.

«Ο Dimebag και ο Vinnie πάντα ήθελαν οι Pantera να είναι μπάντα με κληρονομιά, να είναι τεράστια και να αποτελεί ένα όχημα για την επιτυχία. Νομίζω ότι ο Dime και ο Vince ή μάλλον ξέρω ότι ο Dime και ο Vince θα ήθελαν η κληρονομιά και το όνομα των Pantera να συνεχιστεί. Το ξέρω με σιγουριά. Απόλυτα. Αυτό θα ήταν το μεγαλύτερο τους όνειρο». 

Πριν από δύο εβδομάδες για το θέμα είχε ερωτηθεί ο Zakk Wylde και ήταν ο πρώτος που είχε επιβεβαιώσει τις πληροφορίες. «Όταν ζούσε ακόμα ο Vinnie και συζητούσαν αυτό το θέμα, πάντα έλεγα ότι θα το έκανα αν μου το ζητούσαν. Γιατί να μην το κάνω;

Θα τιμήσω τον Dime. Νομίζω ότι είναι κάτι όμορφο. Είναι όπως όταν κάνουμε το Dimebash. Είναι μια γιορτή για τη σπουδαιότητα του Dime. Είναι μια γιορτή των Pantera, αυτό είναι. Γιορτάζουμε τη σπουδαιότητα του Vinnie και του Dime. Όλες τις κορυφές που κατέκτησαν οι Pantera»


Οι Metallica έβγαλαν βίντεο για το Master of Puppets!

Avengers: Ανακοινώθηκε ο σκηνοθέτης της επόμενης ταινίας

H στιγμή που η πλατεία νερού εκτoξεύθηκε στο Spit it Out των Slipknot

Επιτέλους ανατριχίλες με το κανονικό trailer του Rings of Power!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ