Πέθανε ο τραγουδιστής των Faithless
Music

Πέθανε ο τραγουδιστής των Faithless

Σε ηλικία 65 ετών έφυγε από τη ζωή ο Maxi Jazz, ο τραγουδιστής των Faithless. Σε μια ανάρτηση στο Facebook το Σάββατο, το συγκρότημα έγραψε: «Με συντριβή σας λέμε ότι o Maxi Jazz πέθανε χθες το βράδυ. Ήταν ένας άνθρωπος που άλλαξε τη ζωή μας με πάρα πολλούς τρόπους. Έδωσε το κατάλληλο νόημα και μήνυμα στη μουσική μας.

«Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος με χρόνο για όλους και μια σοφία που ήταν τόσο βαθιά όσο και προσβάσιμη. Ήταν τιμή και, φυσικά, πραγματική χαρά να συνεργαστούμε μαζί του».

Οι Faithless σχηματίστηκαν το 1995 και είναι ίσως πιο γνωστοί για τις trance επιτυχίες τους Insomnia, και We Come 1. Έχουν γίνει headliners σε μερικά από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου, συμπεριλαμβανομένου του Glastonbury.

Ο Maxwell Fraser γεννήθηκε στο Brixton το 1957 και ακολούθησε μια μεγάλη μουσική καριέρα, τόσο με τους Faithless όσο και ως σόλο καλλιτέχνης.

O Τομ Κρουζ στο πιο επικίνδυνο κασκαντεριλίκι στην ιστορία!

O James Gunn τελείωσε και τον Black Adam από την DC

Oppenheimer: Το πρώτο trailer για την ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν

Πόσος κόσμος είδε το νέο Avatar στην Ελλάδα


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ