Πέθανε στα 59 του ο Coolio
Music

Πέθανε στα 59 του ο Coolio

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 59 ετών άφησε ο Coolio. Έγραψε ιστορία με ένα από τα πιο εμβληματικά τραγούδια των 90’s, το Gangsta’s Paradise. Η αιτία του θανάτου του δεν έγινε γνωστή.

«Είμαστε θλιμμένοι για την απώλεια του αγαπημένου μας φίλου Coolio, ο οποίος πέθανε σήμερα το απόγευμα. Άγγιξε τον κόσμο με το χάρισμα και το ταλέντο του και θα μας λείψει πολύ. Ευχαριστώ όλους σε όλο τον κόσμο που άκουσαν τη μουσική του και όλους όσους προσέγγισαν το θάνατό του. Έχετε τους αγαπημένους του Coolio στις σκέψεις και τις προσευχές σας» Ανέφερε στην ανακοίνωση της η μάνατζερ του.

Σύμφωνα με το TMZ, που μίλησε με τον μάνατζερ του ράπερ, τα μέλη του πληρώματος του ασθενοφόρου που έφτασαν στο σημείο εκτίμησαν πως ο Coolio υπέστη ανακοπή καρδιάς. Sύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν βρέθηκαν ναρκωτικά στο σημείο του θανάτου. Μια αυτοψία και μια τοξικολογική εξέταση αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Ο Coolio, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Artis Leon Ivey Jr. , εμφανίστηκε στη ραπ σκηνή του Λος Άντζελες στα τέλη της δεκαετίας του ’80, αλλά η φήμη του εκτοξεύθηκε το 1995 όταν κυκλοφόρησε το Gangsta’s Paradise για το soundtrack της ταινίας Dangerous Minds με τη Μισέλ Φάιφερ.


Ο Χιου Τζάκμαν επιστρέφει στο ρόλο του Wolverine

Οι 100 καλύτερες σειρές όλων των εποχών

Τι σημαίνουν ένα προς ένα όλα τα νέα τραγούδια των Slipknot

O Bruce Dickinson τράβηξε από τα μαλλιά οπαδό


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ