Πέθανε στα 47 του ο κιθαρίστας των Soilwork
Music

Πέθανε στα 47 του ο κιθαρίστας των Soilwork

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 47 ετών άφησε ο κιθαρίστας των Soilwork, David Andersson, όπως έκανε γνωστό η μπάντα. Στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται η αιτία του θανάτου, αλλά τονίζουν ότι «το αλκοόλ και η ψυχική ασθένεια σε πήραν μακριά μας»

«Είμαστε βαθιά λυπημένοι σήμερα, καθώς μεταφέρουμε τη δυσάρεστη είδηση ​​του θανάτου του David Andersson. Ήταν μοναδικός και λαμπερός άνθρωπος από πολλές απόψεις. Ήταν ο κιθαρίστας μας για περισσότερα από 10 χρόνια και είχε μεγάλη επίδραση στη μουσική διαδρομή των SOILWORK.

Δυστυχώς το αλκοόλ και η ψυχική ασθένεια σε πήραν μακριά μας. Θα μας λείψει πολύ και θα συνεχίσουμε να κουβαλάμε τη μουσική κληρονομιά της οποίας ήταν μέρος. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Θα είμαστε πάντα ευγνώμονες για τον χρόνο που περάσαμε μαζί σου και όλες τις καλές στιγμές» αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο David Andersson έγινε μέλος των Soilwork το 2012 και έπαιξε σε τέσσερα άλμπουμ με πιο πρόσφατο το Övergivenheten που κυκλοφόρησε πριν από περίπου ένα μήνα.

Secret Invasion: To πρώτο teaser μόλις κυκλοφόρησε!

House of the Dragon: Ο έξαλλος πιτσιρικάς της αρχής

Το πρώτο teaser για την τρίτη σεζόν του Mandalorian

Ο Serj Tankian τραγούδησε το The Show Must Go On των Queen


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: