Πέθανε ο Paulie από τις ταινίες του Rocky
Music

Πέθανε ο Paulie από τις ταινίες του Rocky

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 83 ετών άφησε ο Burt Young, όπως επιβεβαίωσε η κόρη του στους New York Times. Ήταν γνωστός για το ρόλο του Paulie σε έξι από τις ταινίες Rocky με πρωταγωνιστή τον Sylvester Stallone, κερδίζοντας υποψηφιότητα για Όσκαρ δεύτερου ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην πρώτη ταινία του 1976.

Ο Young γεννήθηκε στο Κουίνς της Νέας Υόρκης από γονείς ιταλικής καταγωγής. Σε ένα άρθρο του 1978, το περιοδικό People είχε γράψει ότι ο Young κρατούσε μυστικές πολλές λεπτομέρειες του παρελθόντος του, συμπεριλαμβανομένου του αρχικού επωνύμου της οικογένειάς του. Παράτησε το σχολείο όταν ήταν 15 ετών για να ενταχθεί στους Πεζοναύτες, υπηρετώντας από το 1957-59.

Είχε μεγάλη καριέρα κυρίως ως character actor με συμμετοχές σε πάνω από 100 ταινίες και πιο πρόσφατη το Charlie Boy του 2021, ενώ υπάρχουν άλλες τέσσερις ταινίες του που βρίσκονται στο post-production. Οι σημαντικότερες από αυτές ήταν τα  Chinatown (1974), The Gambler (1974), The Killer Elite (1975), Convoy (1978), Uncle Joe Shannon (1978) και Once Upon a Time in America (1984).

Σημαντικό ήταν και το πέρασμα του από την τηλεόραση με συμμετοχές σε σειρές όπως τα Law & Order, Sopranos αλλά μέχρι και πρόσφατα στο Russian Doll του Netflix.


Αναβολή στην κυκλοφορία των εισιτηρίων για Rammstein

Το Max έρχεται επιτέλους στην Ελλάδα την Άνοιξη του 2024

Οι Judas Priest επέστρεψαν με… κρίση πανικού!

Ο Grandson στο Roxx λίγο πριν έρθει στην Ελλάδα


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: