Pantera: Zakk Wylde και Charlie Benante στο lineup της περιοδείας!
Music

Pantera: Zakk Wylde και Charlie Benante στο lineup της περιοδείας!

Με γοργούς ρυθμούς προχωράει το θέμα των Pantera αφού ένα 24ωρο μετά την αποκάλυψη του Billboard για την περιοδεία που θα κάνουν οι Phil Anselmo και Rex Brown, μάθαμε από το ίδιο site και ποιοι θα τους πλαισιώσουν.

Το νέο δημοσίευμα, αναφέρει ότι στην κιθάρα θα είναι ο Zakk Wylde και στα ντραμς ο Charlie Benante, κάτι που επιβεβαιώθηκε από πηγές κοντά στα μέλη. Αυτή την εποχή ετοιμάζεται το πρόγραμμα της περιοδείας για το 2023 και όπως τονίζεται, εκτός από τις ΗΠΑ στα πλάνα είναι και η Ευρώπη!

Το Billboard τονίζει επίσης, ότι το συγκεκριμένο lineup έχει τις «ευλογίες» των κληρονόμων του Dimebag Darell και του Vinnie Paul.

Το όνομα του Zakk Wylde που ήταν προσωπικός φίλος των αδελφών Abbott ακουγόταν εδώ και πολλά χρόνια σε κάθε θεωρητική συζήτηση που γινόταν για ένα ενδεχόμενο περιοδείας των Pantera, ακόμα και πριν τον θάνατο του Vinnie Paul, ενώ και ο ντράμερ των Anthrax είχε καλές σχέσεις με τα μέλη της μπάντας εδώ και πολλές δεκαετίες.

Οι Pantera έπαιξαν ζωντανά για τελευταία φορά τον Αύγουστο του 2001 και διαλύθηκαν λίγο μετά, ενώ ο Dimebag Darell δολοφονήθηκε πάνω στη σκηνή την ώρα συναυλίας των Damageplan τον Δεκέμβριο του 2004. O Vinnie Paul έφυγε από τη ζωή τον Ιούνιο του 2018 λόγω καρδιακού προβλήματος.

Πίσω στο 2013 όταν του είχε γίνει σχετική ερώτηση, ο Zakk Wylde είχε πει τα εξής για το θέμα:

«Θα ήταν στο χέρι του Vinnie, του Phil και του Rex. Είναι οι μόνοι άνθρωποι που μπορούν να το αποφασίσουν. Έτσι αν μου ζητούσαν να τιμήσω τη μνήμη του Dimebag παίζοντας στη κιθάρα αυτά που είχε γράψει, θα το έκανα. Θα ήταν έναν όμορφος τρόπος να τιμήσουμε τη μνήμη του και να γιορτάσουμε τα όσα πέτυχαν οι Pantera. Ήταν το συγκρότημα που άλλαξε το παιχνίδι στο extreme metal. Είναι οι βασιλιάδες. Αλλά εξαρτάται από τα παιδιά. Εγώ το μόνο που θα είχα να κάνω, θα ήταν ξημεροβραδιάζομαι για να μάθω στην εντέλεια όλα τα μέρη του».


Rings of Power: Το κανονικό trailer μας φέρνει εντυπωσιακές εικόνες!

Iron Maiden: Τι ώρα ανεβαίνουν στη σκηνή του ΟΑΚΑ

Οι Prodigy επέστρεψαν στη σκηνή με laser-tribute στον Keith Flint

Οι Slipknot στο Roxx: Όλα όσα μάθαμε για το νέο άλμπουμ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ