Ozzy Osbourne: «Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν κόλαση για μένα»
Music

Ozzy Osbourne: «Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν κόλαση για μένα»

Τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο Ozzy τα τελευταία χρόνια είναι πολλά, αλλά δεν το βάζει κάτω, αφού όπως λέει δουλεύει καθημερινά για να μπορέσει να σταθεί κανονικά στα πόδια του και να περπατήσει χωρίς βοήθεια.

«Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν σκέτη κόλαση για μένα. Ήμουν  πολύ άσχημα στην υγεία μου. Επιπλέον, έλαβα τη διάγνωση ότι έχω Πάρκινσον. Αλλά, ξέρεις, είναι πολύ δύσκολο να με κρατήσεις κάτω» δήλωσε ο Ozzy σε συνέντευξη του στο billboard με αφορμή την υποψηφιότητα του για Grammy.

Σε άλλη συνέντευξη στο forbes,  περιέγραψε τη ζωή του τα τελευταία χρόνια και πως η αποθεραπεία ξεκίνησε το ίδιο χρονικό διάστημα με την πανδημία.

«Εκείνη τη στιγμή σκεφτόμουν, ότι κανείς δεν μπορούσε να δουλέψει, οπότε τουλάχιστον δεν είμαι μόνος μου. Έτσι σκέφτηκα, “Θα αναρρώσω πριν από την περιοδεία, θα είμαι εντάξει”. Αλλά εξακολουθώ να υποφέρω τώρα. Όχι τόσο άσχημα όσο ήμουν σε καμία περίπτωση. Αλλά χρησιμοποιώ αυτό το βιονικό… πράγμα που κάνεις μερικές ασκήσεις και διορθώνει το περπάτημά σου. Γιατί το πρόβλημα που είχα ήταν ή ισορροπία μαζί με σταθερότητα.

Όταν έκανα την επέμβαση στο λαιμό, έπρεπε να πειράξουν τα νεύρα. Αυτό που χρησιμοποιώ επαναπρογραμματίζει τον εγκέφαλό σου για να μπορείς να περπατάς καλύτερα. Υπήρχε ένα σημείο που σκέφτηκα ότι ίσως όλα να έχουν τελειώσει. Και απλώς σηκωνόμουν το πρωί και δεν έκανα τίποτα. Αλλά τώρα εργάζομαι με αυτές τις νέες συσκευές και προσπαθώ να γίνε καλά. Ανυπομονώ να επιστρέψω στη σκηνή».

Η περιοδεία του Ozzy έχει αναβληθεί δύο φορές και τώρα είναι προγραμματισμένη για τον Μάιο. Περιλαμβάνει 20 εμφανίσεις και όπως λέει θα κάνει τα πάντα για να είναι έτοιμος.  «Γίνομαι σιγά σιγά καλύτερα και δεν δίνω δεκάρα αν χρειαστεί να συρθώ για να ανέβω στη σκηνή. Θα επιστρέψω σε αυτή τη σκηνή πολύ σύντομα. Θα γίνω καλά μέχρι τον Μάιο. Έχω δώσει ραντεβού με τον εαυτό μου».


Τα αγαπημένα τραγούδια του ROXX για το 2022 στο spotify. 


O Τομ Κρουζ στο πιο επικίνδυνο κασκαντεριλίκι στην ιστορία!

O James Gunn τελείωσε και τον Black Adam από την DC

Oppenheimer: Το πρώτο trailer για την ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν

Πόσος κόσμος είδε το νέο Avatar στην Ελλάδα


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ