Ozzy και Sharon επιστρέφουν στην Αγγλία για να γλιτώσουν τη φορολογία
Music

Ozzy και Sharon επιστρέφουν στην Αγγλία για να γλιτώσουν τη φορολογία

O Ozzy Osbourne και η Sharon ανακοίνωσαν ότι επιστρέφουν στην Αγγλία για να μείνουν μόνιμα εκεί. Ο λόγος; Θέλουν να γλιτώσουν από την αυξημένη φορολογία του Λος Άντζελες. Το ζευγάρι μετακόμισε στην Καλιφόρνια πριν από μία εικοσαετία και σχεδόν αμέσως ξεκίνησαν το reality, The Osbournes, που τους έβαλε για τα καλά στο Hollywood, ειδικά τη Sharon που το εκμεταλεύτηκε με την παρουσία της σε πολλές εκπομπές.

«Φεύγουμε από το Λος Άντζελες. Είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά οι φόροι έχουν αυξηθεί υπερβολικά. Μου άρεσε πολύ να μένω εκεί είναι λυπηρό που πρέπει να φύγω» δήλωσε ο Ozzy που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής σε περίπτωση μείωσης της φορολογίας. «Παίρνω μαζί μου και το στούντιο. Θα χτίσω ένα δικό μου στο Welders. Θα συνεχίσω να ηχογραφώ μουσική και οι συνεργάτες μου θα έρχονται απλά εκεί» κατέληξε.

Όπως τονίζει η Mirror που αποκάλυψε το θέμα, ο ομοσπονδιακός φόρος στις Η.Π.Α. βρίσκεται στο 28%, αλλά η πολιτεία της Καλιφόρνια επιβάλλει ένα έξτρα 13% στους μόνιμους κατοίκους της και αυτός είναι ο λόγος που ο Ozzy τα μαζεύει και φεύγει.

Ο Ozzy αποκάλυψε επίσης ότι την τελευταία τριετία επισκέπτεται τακτικά ψυχολόγο. «Όταν ήσουν παιδί στην Αγγλία, θα σε έλεγαν χαζό αν πήγαινες σε ψυχολόγο. Όμως είναι καλό. Χαζό είναι να μην πηγαίνεις αν τον χρειάζεσαι». 

Μέσα στη χρονιά το νέο άλμπουμ του

Δύο χρόνια μετά το τελευταίο άλμπουμ του, ο Ozzy έχει σχεδόν ολοκληρώσει τη νέα δουλειά του που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά. «Σε αυτό το νέο άλμπουμ δουλεύω με τους Jeff BeckEric ClaptonTony Iommi και Zakk Wylde. Έχει πάντα ενδιαφέρον να δουλεύεις με άλλους μουσικούς» τόνισε πρόσφατα μιλώντας στον SiriusXM. 

Ο Andrew Watt ανέλαβε και πάλι την παραγωγή του άλμπουμ και έχει συγκεντρώσει μία all-star μπάντα που θα συνοδεύει τον Ozzy. O Robert Trujillo των Metallica θα είναι στο μπάσο, ενώ στα μισά τραγούδια θα ακούσουμε στα ντραμς τον Chad Smith των Red Hot Chili Peppers και στα υπόλοιπα τον Taylor Hawkins των Foo Fighters.


Διαβάστε ακόμα: 

Metallica: 100.000 δολάρια για τους πρόσφυγες από την Ουκρανία

Σταματάει τις συναυλίες στη Ρωσία η Live Nation

Red Hot Chili Peppers: Κι άλλο τραγούδι από το νέο άλμπουμ

Ghost: Φτύνουν δηλητήριο στο νέο τους τραγούδι


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ