Οπαδοί άναψαν πυροτεχνήματα στο... pit σε συναυλία της Dua Lipa!
Music

Οπαδοί άναψαν πυροτεχνήματα στο… pit σε συναυλία της Dua Lipa!

Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά σε συναυλία της Dua Lipa όταν κάποιοι προφανώς πανέξυπνοι, άναψαν πυροτεχνήματα στην αρένα.  Η συναυλία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Τορόντο και μετά το περιστατικό αρκετά άτομα από το κοινό τόνιζαν ότι ο έλεγχος στην είσοδο ήταν από τυπικός έως ανύπαρκτος, έτσι πέρασαν τα πυροτεχνήματα.

Η Dua Lipa δεν σταμάτησε την εμφάνιση της και συνέχισε κανονικά ρίχνοντας μόνο ένα απορημένο βλέμμα προς το σημείο που έσκασαν τα πυροτεχνήματα. Μετά την ολοκλήρωση της συναυλίας και μέσω intagram η τραγουδίστρια ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό από το κοινό.

Ο περισσότερος κόσμος πάντως πίστευε ότι όλο αυτό ήταν μέρος του σόου, αλλά δεν ήταν. Η αστυνομία του Τορόντο έχει ξεκινήσει έρευνα για να βρει τους υπεύθυνους. Από την πρώτη λέξη θέλουμε κάπως να κολλήσουμε στο κείμενο τα καπνογόνα που τόσο συζητήθηκαν φέτος στη Ελλάδα και να που το κάναμε έστω και στο τέλος.


Οι Metallica έβγαλαν βίντεο για το Master of Puppets!

Avengers: Ανακοινώθηκε ο σκηνοθέτης της επόμενης ταινίας

H στιγμή που η πλατεία νερού εκτoξεύθηκε στο Spit it Out των Slipknot

Επιτέλους ανατριχίλες με το κανονικό trailer του Rings of Power!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ