Το νέο τραγούδι των Metallica είναι το πρώτο με συνθετικό credit του Kirk Hammet μετά από 15 χρόνια
Music

Το νέο τραγούδι των Metallica είναι το πρώτο με συνθετικό credit του Kirk Hammet μετά από 15 χρόνια

Την Τετάρτη οι Metallica κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι μέσα από το 72 Seasons και η έκπληξη ήρθε από τα συνθετικά credits, αφού εκτός από τον James Hetfield και τον Lars Ulrich περιλαμβάνουν και τον Kirk Hammet. Και λέμε «έκπληξη» γιατί είναι η πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια που βλέπουμε το όνομα του σε σύνθεση.

Τώρα, μπορεί αυτό το διάστημα να φαίνεται τεράστιο, όμως στην ουσία αφορά μόνο ένα άλμπουμ, το «Hardwired», που αποτέλεσε αποκλειστική υπόθεση των Hetfield-Ulrich. Θυμίζουμε ότι εκείνη την περίοδο, ο Hammet υποστήριξε ότι είχε χάσει το τηλέφωνο του με όλες τις ιδέες για riffs για αυτό και έχει συνεισφορά στη δημιουργία του άλμπουμ.

O James Hetfield είχε απορρίψει αυτό τον ισχυρισμό λέγοντας ότι όσα είχε παρουσιάσει απλά δεν ήταν αρκετά καλά, άσχετα αν είχε χάσει ή όχι το τηλέφωνο του.

Τον Αύγουστο του 2020, ο Hammet είχε δηλώσει ότι συγκεντρώνει τις ιδέες του για το επόμενο άλμπουμ και είχε ήδη πάνω από 600, οπότε μία από αυτές λογικά ακούγεται στο If Darkness Had a Son. Πάντως ήδη το 72 Seasons μοιάζει πιο συλλογική δουλειά, αφού και στο Screaming Suicide υπάρχει συνθετικό credit στον Robert Trujillo. Μένει να κυκλοφορήσει κανονικά το άλμπουμ για να δούμε όσο μεγάλη ήταν τελικά η συνεισφορά τους.


Δείτε την επιστροφή του Marty Friedman στους Megadeth μετά από 23 χρόνια

Ανακοινώθηκαν νέες ταινίες από το σύμπαν του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Αυτές είναι οι τιμές για τα εισιτήρια της συναυλίας των Guns N’ Roses!

Οι Prodigy έρχονται στην Ελλάδα τον Ιούλιο για το Release Athens!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ