Το νέο τραγούδι των In Flames έχει έναν εντελώς απρόσμενο στίχο
Music

Το νέο τραγούδι των In Flames έχει έναν εντελώς απρόσμενο στίχο

Ακούγοντας το νέο τραγούδι των In Flames που κυκλοφόρησε το πρωί της Δευτέρας, μας ήρθαν πολλά πράγματα στο μυαλό για να το περιγράψουμε. Ας πούμε ότι το πόδι παραμένει στο γκάζι δείχνοντας μία διάθεση για επιστροφή στα παλιά.

Η απουσία καθαρών φωνητικών από τον Anders Fridén είναι επίσης κάτι που ξεχωρίζει, όπως και η θεματολογία που μιλάει για την καταστροφή του πλανήτη και το πόσο καταδικασμένη είναι η ανθρωπότητα.

Και εκεί σκάει ο στίχος που γράφουμε στον τίτλο. «Joey was right, this is the final countdown». Ο Joey από τα Φιλαράκια δεν θυμόμαστε να είπε ποτέ κάτι τέτοιο, έτσι προφανώς η αναφορά γίνεται για τον Joey Tempest, τον τραγουδιστή των Europe και τη μεγαλύτερη επιτυχία τους. Το Final Countdown.

To νέο τραγούδι των In Flames έχει τίτλο The Great Deceiver και έρχεται σχεδόν δύο μήνες μετά το State Of Slow Decay. Το νέο τους άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει από τη Nuclear Blast μέσα στη χρονιά.


Οι Metallica έβγαλαν βίντεο για το Master of Puppets!

Avengers: Ανακοινώθηκε ο σκηνοθέτης της επόμενης ταινίας

H στιγμή που η πλατεία νερού εκτoξεύθηκε στο Spit it Out των Slipknot

Επιτέλους ανατριχίλες με το κανονικό trailer του Rings of Power!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: