Νέο τραγούδι από τους Ghost σε μονοπάτια 1969
Music

Νέο τραγούδι από τους Ghost σε μονοπάτια 1969

Η ταινία των Ghost με τίτλο Rite Here Rite Now προβλήθηκε για πρώτη φορά το βράδυ της Πέμπτης και θα ακολουθήσει άλλη μία προβολή το Σάββατο και μαζί της ήρθε και ένα νέο τραγούδι ως μέρος του soundtrack.

Ο τίτλος του είναι The Future is a Foreign Land και παρουσιάζεται ως ακυκλοφόρητο από το… 1969, όπως είχε γίνει πριν από μερικά χρόνια και με τα Mary on a Cross και Kiss the Go-Goat από το EP, Seven inches of Satanic Panic. Εισιτήρια για τις προβολές του Σαββάτου μπορείτε να προμηθευτείτε εδώ.

Ακούστε το τραγούδι στο βίντεο

Αυτή είναι η σύνοψη του Rite Here Rite Now

Με την κινηματογραφική κάμερα παρούσα στα δύο sold-out shows των GHOST στο Los Angeles, το RITE HERE RITE NOW είναι πολλά παραπάνω από μία concert movie. Η πρώτη ever ταινία των GHOST συνδυάζει εξαιρετικές live performances με ένα κυρίαρχο βασικό storyline από τα webisodes series της μπάντας.

Fan favorites από τα πέντε albums των GHOST καθώς και το RIAA πλατινένιο «Mary On A Cross” αλληλοεπιδρούν στη μεγάλη οθόνη με πολλά πρόσωπα από όσα οι fan της μπάντας θα αναγνωρίσουν. Είτε είσαι devoted fan ή ανάμεσα σε όσους αναζητούν καινοτόμες μοντέρνες εμπειρίες, το RITE HERE RITE NOW είναι για σένα! Είναι το απόλυτο κινηματογραφικό πορτρέτο των GHOST.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: