Νέο παραλήρημα του Dave Mustaine για τους Metallica
Music

Νέο παραλήρημα του Dave Mustaine για τους Metallica

Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας και καλώς ήλθατε σε ένα ακόμα επεισόδιο της σειράς «Κάποια μύγα τσίμπησε τον Dave Mustaine και τα έβαλε ξανά με τους Metallica». Σε συνέντευξη του στο Guitar World ο frontman των Megadeth έχει ορεξούλες για ακόμα μια φορά και κάνει σφοδρή επίθεση στους Metallica λέγοντας ότι τον δυσφημίζουν.

«Στο μυαλό μου, δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των Megadeth και των Metallica. Είμαστε διαφορετικές μπάντες και πιστεύω ότι οι Megadeth ήταν πιο συνεπείς όλα αυτά τα χρόνια. Αλλά το λυπηρό είναι ότι το δράμα μεταξύ μας ήταν πάντα πιο δημοφιλές. Οι METALLICA ξεκίνησαν πολύ καλά και το έκαναν με τη βοήθεια μου.

Έγιναν ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα στον κόσμο. Και αναλώνονται με το να με δυσφημίζουν και να λένε ότι δεν είμαι καλός κιθαρίστας. Με συγχωρείς, αλλά τι είπες; Νομίζω ότι έγραψα πολλά από τα τραγούδια που σας έκαναν διάσημους, οπότε μάλλον θα έπρεπε να σκεφτείτε πριν το πείτε αυτό. Τέτοια σκατά λένε, και έχετε πρόβατα που τους ακολουθούν και το πιστεύουν».

Στη συνέχεια και με τα όσα λέει καταλαβαίνουμε από που προέρχεται η νέα αυτή ένταση. Από το γεγονός ότι οι Metallica παίρνουν μαζί τους στην περιοδεία τους Five Finger Death Punch και τους Pantera και όχι τους Megadeth.

«Το θέμα είναι ότι οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν την ιστορία και παίρνουν μέρος. Ποτέ δεν ήθελα το ήθελα αυτό. Ήθελα να φτιάξουν τα πράγματα και να γίνουμε φίλοι, αλλά για οποιονδήποτε λόγο, δεν το έκαναν. Και οι Metallica έχουν τον ίδιο ατζέντη με εμάς. Και ρώτησα τον ατζέντη μας ‘Είσαι και ο ατζέντης των Metallica, γιατί αυτοί οι τύποι δεν παίζουν μαζί μας; Τι φοβούνται;” Και επιβεβαίωσαν ότι θα βγουν σε περιοδεία με τους Five Finger Death Punch και τους Pantera, οπότε είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για χρήματα.

Το γεγονός είναι απλό: ο κόσμος θέλει να δει τους Megadeth και τους Metallica να παίζουν μαζί. Και σε περίπτωση που κανείς αναρωτιέται: Μπορούμε να βγάλουμε πολλά λεφτά από αυτό. Οι οπαδοί θέλουν να δουν τους Metallica και τους Megadeth να μοιράζονται τη σκηνή. Χρειάζονται οι Megadeth τους Metallica; Όχι. Αλλά οι METALLICA μιλάνε πάντα για τους θαυμαστές τους, όμως δεν τους δίνουν αυτό που ζητάνε. Τι φοβούνται; Δεν ξέρω. Δεν φταίω εγώ.  Φταίνε αυτοί».

Δεν χρειάζεται κάποιο άλλο σχόλιο.


Οι Disturbed ξανά στην Ελλάδα για το Release Athens τον Ιούνιο!

Το trailer του Flash είναι επιτέλους εδώ και είναι πολύ καλό!

Γιατί δεν μπήκε στο Meteora το τραγούδι που κυκλοφόρησαν τώρα οι Linkin Park

Οι Guardians of the Galaxy προετοιμάζονται για το τέλος στο νέο trailer


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ