Νεκρός θεωρείται ο άνδρας που έπεσε από το πλοιό στην κρουαζιέρα των Lamb of God
Music

Νεκρός θεωρείται ο άνδρας που έπεσε από το πλοιό στην κρουαζιέρα των Lamb of God

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα που έπεσε στη θάλασσα κατά τη διάρκεια της metal κρουαζιέρας που διοργάνωσαν οι Lamb of God. Η έρευνα διάσωσης κράτησε πάνω από εννέα ώρες και το πλοίο έφτασε στον προορισμό του στο Μαϊάμι το πρωί του Σαββάτου.

Η διοργανώτρια εταιρεία σε ανακοίνωση της ανέφερε: «Η Norwegian Pearl ειδοποιήθηκε ότι ένας από τους καλεσμένους μας έπεσε στη θάλασσα ενώ το πλοίο έπλεε κοντά στις Μπαχάμες. Διεξήχθη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης με την υποστήριξη της Ακτοφυλακής των Ηνωμένων Πολιτειών. Η ασφάλεια και η ασφάλεια των επισκεπτών και του πληρώματος μας θα είναι πάντα η νούμερο ένα προτεραιότητά μας. Η καρδιά μας είναι με όλους όσους εμπλέκονται σε αυτό το περιστατικό και θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε αυτούς που επλήγησαν κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης στιγμής».

«Είμαστε βαθιά λυπημένοι που μάθαμε ότι ένα μέλος της κοινότητάς μας ενεπλάκη σε ένα τραγικό περιστατικό. Στέλνουμε αγάπη και φως στην οικογένεια και τους αγαπημένους του» τόνισαν σε σε ανακοίνωση τους οι Lamb of God.

Λεπτομέρειες για το περιστατικό δεν έχουν γίνει γνωστές και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δημοσιευθεί, ο άτυχος άνδρας έπεσε στη θάλασσα την Παρασκευή το πρωί και ενώ το κρουαζιερόπλοιο έπλεε κοντά στις Μπαχάμες στο δρόμο για την επιστροφή του στο Μαϊάμι.


Αυτό είναι το τελευταίο τραγούδι των Beatles

Οι Pulp έρχονται στην Ελλάδα για το Release Athens 2024!

Ανακοινώθηκε ο χώρος για τη συναυλία των Rammstein στην Ελλάδα

Έφυγε από τη ζωή στα 54 του ο Matthew Perry


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ