Μόνος του ο Tom Morello στην είσοδο των Rage Against the Machine στο Rock and Roll Hall of Fame
Music

Μόνος του ο Tom Morello στην είσοδο των Rage Against the Machine στο Rock and Roll Hall of Fame

Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η τελετή για το Rock and Roll Hall of Fame και οι Rage Against the Machine ήταν από τα ονόματα που μπήκαν φέτος. Το παρών έδωσε μόνος του ο Tom Morello και όπως τόνισε δεν έχουν όλα τα μέλη την ίδια άποψη για το Hall of Fame.

«Είμαι βαθιά ευγνώμων για τη μουσική χημεία που είχα την τύχη να μοιραστώ με τους Brad Wilk, Tim Commerford και Zach De La Rocha. Όπως συμβαίνει στα περισσότερα συγκροτήματα, έχουμε διαφορετικές απόψεις για πολλά πράγματα, συμπεριλαμβανομένης της ένταξης στο Rock Hall» δήλωσε ο Morello και συνέχισε.

«Ο λόγος που είμαστε εδώ και ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσουμε αυτή τη μουσική είναι να συνεχίσετε αυτήν την αποστολή και αυτό το μήνυμα. Το μάθημα που έχω μάθει από τους θαυμαστές των RAGE είναι ότι η μουσική μπορεί να αλλάξει τον κόσμο καθημερινά».

Οι Rage Against the Machine σταμάτησαν την παγκόσμια περιοδεία τους, μετά τον τραυματισμό του Zach De La Rocha το καλοκαίρι του 2022 και από τότε δεν έχουμε νέα για το αν θα επιστρέψουν στη σκηνή. Καλά, για νέο άλμπουμ δεν το συζητάμε καν.


Αυτό είναι το τελευταίο τραγούδι των Beatles

Οι Pulp έρχονται στην Ελλάδα για το Release Athens 2024!

Ανακοινώθηκε ο χώρος για τη συναυλία των Rammstein στην Ελλάδα

Έφυγε από τη ζωή στα 54 του ο Matthew Perry


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ