Οι Metallica στο νέο τους βίντεο δεν αφήνουν τον πατέρα να πάρει εκδίκηση και βοηθούν τον δολοφόνο
Music

Οι Metallica στο νέο τους βίντεο δεν αφήνουν τον πατέρα να πάρει εκδίκηση και βοηθούν τον δολοφόνο

Πραγματικά δεν ξέρουμε από πόσα μάτια πέρασε και ποιος έδωσε τελικά την έγκριση για να δημοσιευθεί το νέο βίντεο των Metallica για το Crown of Barbed Wire. Και δεν μιλάμε για την ποιότητα του animation, όχι. Ούτε μιλάμε για τη γενικότερη πλοκή, αφού και ταινίες έχουμε δει και προφανώς υπάρχουν διεστραμμένα μυαλά στον κόσμο.

ΑΛΛΑ! Και το αλλά είναι τεράστιο γιατί, με λίγα λόγια βλέπουμε έναν τύπο που έχει το σημάδι από το συρματόπλεγμα στο κούτελο, να σκοτώνει μια γυναίκα και το παιδί της και να οδηγείται στη φυλακή. Ο πατέρας πάνω στην τρέλα του, κάνει μια ληστεία με σκοπό να συλληφθεί και να βρεθεί στην ίδια φυλακή για να πάρει εκδίκηση.

Όμως, την ώρα που ο πατέρας ετοιμάζεται να επιτεθεί στη διεστραμμένη φιγούρα, τα μέλη των Metallica μπαίνουν στη μέση, όχι μόνο για να τον αποτρέψουν, αλλά για να τον πλακώσουν και στο ξύλο. Εκείνη τη στιγμή σκεφτήκαμε ότι ίσως ήθελαν να δείξουν ότι θα ήταν καλύτερα να μην λερώσει τα χέρια του με αίμα και ο δολοφόνος θα πήγαινε τελικά στην ηλεκτρική καρέκλα. Και γιατί όχι, θα είχαμε και μια σύνδεση με το Ride the Lightning.

O δολοφόνος όμως παίρνει την… ασίστ των Metallica και σκοτώνει και τον πατέρα. Όχι, αλήθεια, οι Metallica επιλέγουν τον ρόλο των βοηθών του διεστραμμένου δολοφόνου. Το ότι αμέσως μετά ο πατέρας βγαίνει από τις φωτιές ως τεράστιος σκελετός και σκοτώνει τελικά τον τύπο δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο.

Πραγματικά έχουμε τεράστια απορία για το όλο σκηνικό που μας χαλάει και την εικόνα του τραγουδιού που είναι από τα καλύτερα του 72 Seasons.


Το νέο άλμπουμ των Metallica είναι εδώ: Ακούστε το ολόκληρο!

O George RR Martin έχει ένα ακατόρθωτο πλάνο για όσα πρέπει να γράψει

Ανακοινώθηκε το remake του Harry Potter σε σειρά

Το Netflix του Heavy Metal είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: