Όλα τα τραγούδια που έπαιξαν οι Metallica στον Jimmy Kimmel
Music

Όλα τα τραγούδια που έπαιξαν οι Metallica στον Jimmy Kimmel

To πόσο μεγάλο όνομα είναι οι Metallica στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία, το ξεχνάμε καμιά φορά με συζητήσεις, συγκρίσεις και άλλα τέτοια που μας αρέσει να κάνουμε στον μικρόκοσμο μας, αλλά έρχονται περιπτώσεις όπως η εμφάνιση τους στην εκπομπή του Jimmy Kimmel να μας το θυμίσουν.

Γιατί όχι μόνο έπαιξαν τραγούδι και έδωσαν συνέντευξη, όπως πολλά άλλα μεγάλα ονόματα, αλλά θα είναι οι μουσικοί καλεσμένοι για ολόκληρη την εβδομάδα.

Το πρώτο τραγούδι που έπαιξαν ήταν το Lux Aeterna, ενώ την Τρίτη μεταδόθηκε το Holier Than Though. Ακολούθησαν το Master of Puppets την Τετάρτη και το If Darkness Had A Son την Πέμπτη.

Στη συνέντευξη τους που κράτησε δέκα λεπτά, τα μέλη του συγκροτήματος μίλησαν για το Stranger Things, την περιοδεία τους που ξεκινάει σε μερικές ημέρες αλλά και τα πρώτα άλμπουμ που αγόρασαν ποτέ, με τον Kirk Hammet να κλέβει την παράσταση με την απάντηση του.


Οι Ghost κυκλοφόρησαν νέα διασκευή και έχουν έτοιμο EP!

Βόμβες από το Star Wars: Ανακοινώθηκαν τρεις ταινίες

Χάος στους Motley Crue: Μηνύσεις, δηλώσεις και τεράστια κόντρα

Οι In Flames επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από 23 χρόνια


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: