Οι Metallica έβγαλαν lyric video σε πέντε γλώσσες
Music

Οι Metallica έβγαλαν lyric video σε πέντε γλώσσες

Σχεδόν δέκα ημέρες μετά την κυκλοφορία του πρώτου single μέσα από το επερχόμενο νέου άλμπουμ τους, οι Metallica κυκλοφόρησαν και επίσημα lyric video για το Lux Aeterna. Και χρησιμοποιούμε πληθυντικό, γιατί δεν είναι ένα αλλά πέντε. Το κάθε ένα σε διαφορετική γλώσσα.

Έχουμε λοιπόν εκτός από τα αγγλικά, ένα στα γερμανικά, ένα στην ιαπωνική γλώσσα, ένα στα γερμανικά, ένα στα ισπανικά και τέλος στα πορτογαλικά. Μας κάνει εντύπωση που δεν έχει και στα γαλλικά, puisque nos amis les français protesteront certainement qu’ils sont restés à l’extérieur, αλλά δεν μας κάνει καμία εντύπωση που δεν υπάρχει και ένα βίντεο στα ελληνικά. Αν και θα είχε πλάκα το «ΦΩΣ ΑΙΩΝΙΟΟΟΟΟ, ΦΩΝ ΑΙΩΝΙΟΟΟΟΟΟ».

To νέο άλμπουμ των Metallica με τίτλο 72 Seasons κυκλοφορεί στις 14 Απριλίου.

Όταν βγήκε η ανακοίνωση για το άλμπουμ ο Hetfield είπε τα εξής: 

«72 εποχές. Τα πρώτα 18 χρόνια της ζωής μας που διαμορφώνουν τον πραγματικό ή τον ψεύτικο εαυτό μας. Η περίοδος που γονείς μας λένε ποιοι είμαστε. Μία στεγνή κατηγοριοποίηση της προσωπικότητας μας. Νομίζω ότι το σημείο με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι η μελέτη αυτών των βασικών πεποιθήσεων που αποκτούμε και πως επηρεάζουν την αντίληψη μας για τον κόσμο σήμερα. Μεγάλο μέρος των εμπειριών μας ως ενήλικοι είναι μία αναπαράσταση ή μία αντίδραση σε αυτές τις παιδικές εμπειρίες. Δέσμιοι της παιδικής ηλικίας ή απελευθερωμένοι από τα δεσμά που κουβαλάμε» λέει ο frontman των Metallica κάνοντας ξεκάθαρο το μήνυμα του τίτλου.


Οι Pantera ξανά στη σκηνή – Δείτε βίντεο από την πρώτη εμφάνιση

Οι Helloween έρχονται στην Ελλάδα για το Release Athens!

Guardians of the Galaxy: Αυτό είναι το καταπληκτικό πρώτο trailer

Τι σημαίνει ο τίτλος του νέου άλμπουμ των Metallica


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: