Metallica: Δείτε το βίντεο με τη νέα διασκευή στους Thin Lizzy
Music

Metallica: Δείτε το βίντεο με τη νέα διασκευή στους Thin Lizzy

Στις 16 του μήνα οι Metallica εμφανίστηκαν ζωντανά για τελευταία φορά μέσα στο 2022 στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής δράσης του All Within My Hands Foundation και χώρισαν το set τους σε δύο μέρη. Το πρώτο ήταν ακουστικό και περιείχε μάλιστα δύο νέες διασκευές. Η μία στο Borderline των Thin Lizzy και η άλλη στο It’s Killing me των UFO.

Το πρώτο μπορούμε να το απολαύσουμε επιτέλους στο επίσημο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα το βράδυ της Τρίτης, με τον James Hetfield να λέει στο τέλος «Σε ευχαριστώ Phil Lynott που έγραψες ένα τραγούδι για τη ζωή μου».

Το Borderline κυκλοφόρησε το 1976 με το άλμπουμ Johnny the Fox, ενώ αυτή είναι φυσικά η δεύτερη φορά που οι Metallica διασκευάζουν Thin Lizzy. Η πρώτη ήταν το 1998 με το Whiskey in the Jar, που είναι μεν παραδοσιακό τραγούδι αλλά η εκδοχή του Phil Lynott και της παρέας του ήταν αυτή που αποτέλεσε τη βάση για το τραγούδι από το Garage Inc. Θυμίζουμε ότι το νέο άλμπουμ των Metallica με τίτλο 72 Seasons έρχεται στις 14 Απριλίου.


ROXX 30: ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΙΑ ΤΟ 2022

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2022

O James Gunn τελείωσε και τον Black Adam από την DC

Oppenheimer: Το πρώτο trailer για την ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: