Metallica: 100.000 δολάρια για τους πρόσφυγες από την Ουκρανία
Music

Metallica: 100.000 δολάρια για τους πρόσφυγες από την Ουκρανία

Την ώρα που η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και το πρωί της Παρασκευής ξεκίνησε με την είδηση για τη φωτιά στο μεγαλύτερο πυρηνικό εργοστάσιο της Ευρώπης, οι Metallica ανακοίνωσαν ότι στέκονται στο πλευρών των ουκρανών προσφύγων με μία δωρεά από το ίδρυμα All Within my Hands.

Προσφέρουν 100.000 δολάρια στην World Central Kitchen που έχει αναλάβει να βοηθήσει στη σίτιση των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους για να προστατευθούν από την τρέλα του πολέμου που έχει επιβάλλει ο Πούτιν εδώ και οκτώ ημέρες.

Υπολογίζεται ότι μέχρι στιγμής ένα εκατομμύριο άνθρωποι έχουν φύγει από την Ουκρανία, με κυριότερο προορισμό την Πολωνία, που έχει δεχθεί περίπου 500.000 πρόσφυγες, με την Ρουμανία, τη Σλοβακία, την Ουγγαρία και την Μολδαβία να ακολουθούν. Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ένωση αυτός ο αριθμός δεν αποκλείεται να φτάσει μέχρι τα τέσσερα εκατομμύρια αφού μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να υπάρχει ελπίδα για οριστική κατάπαυση του πυρός.


Διαβάστε ακόμα: 

Σταματάει τις συναυλίες στη Ρωσία η Live Nation

Red Hot Chili Peppers: Κι άλλο τραγούδι από το νέο άλμπουμ

Ghost: Φτύνουν δηλητήριο στο νέο τους τραγούδι

Batman – Κριτικές : Πιο σκοτεινό από την τριλογία του Νόλαν


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: