Μετά τους Metallica και οι Ghost έγιναν viral λόγω Stranger Things!
Music

Μετά τους Metallica και οι Ghost έγιναν viral λόγω Stranger Things!

Το καλοκαίρι που τελειώνει ανήκει ολοκληρωτικά στο Stranger Things, αφού ότι σχετίζεται μαζί του απογειώνεται όπως έγινε τώρα και με τους Ghost.

Λίγες εβδομάδες μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε το Master of Puppets με την περίφημη πλέον σκηνή του Eddie Munson, στο φινάλε της 4ης σεζόν, ένα τραγούδι των Ghost από το 2019 έχει γίνει viral, παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε στο soundtrack της σειράς.

Ο λόγος είναι ένα βίντεο στο tiktok που χρησιμοποιεί το Mary on a Cross και σκηνές από τη σειρά και έχει πάνω από 700.000 προβολές. Το τραγούδι μέσα από το EP, Seven Inches of Satanic Panic σαρώνει στις streaming υπηρεσίες και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νούμερο εννέα της λίστας του Spotify, με τα viral τραγούδια των ημερών.

Η 4η σεζόν του Stranger Things προβλήθηκε σε δύο μέρη, στα τέλη Μαΐου και στις αρχές Ιουλίου και με πάνω από 1,3 δισεκατομμύρια ώρες προβολών βρίσκεται πίσω μόνο από το Squid Game στη λίστα με τις δημοφιλέστερες σεζόν στην ιστορία του Netflix. Συνολικά, η σειρά είναι αδιαμφισβήτητα το πιο βαρύ χαρτί της πλατφόρμας εδώ και έξι χρόνια με το φινάλε να αναμένεται πλέον το 2024.

Το Master of Puppets των Metallica, μπήκε για πρώτη φορά στα charts Αμερικής και Αγγλίας, 36 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, ενώ το Running Up That Hill, είναι με διαφορά η μεγαλύτερη επιτυχία της χρονιάς σε ολόκληρο τον κόσμο.

@editingtherapy as it should be. #strangerthings #byler #strangerthings4 #st #eleven #finnwolfhard #noahschnapp #gay #ship #viral #willandmike #foryoupage #viral some inpo: @byler stan &lt3 ♬ Mary On A Cross – Ghost


Rings of Power: Τι ώρα θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα

Χώρισε με τη γυναίκα του μετά από 30 χρόνια ο James Hetfield

Ακύρωσαν τις εμφανίσεις τους στην Ευρώπη οι Rage Against the Machine

Για πρώτη φορά σε streaming  στην Ελλάδα η τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ