Μέρες Host για τα μέλη των Paradise Lost με νέα δουλειά σε ηλεκτρονικά  μονοπάτια
Music

Μέρες Host για τα μέλη των Paradise Lost με νέα δουλειά σε ηλεκτρονικά μονοπάτια

Τι έγινε ρε παιδιά, πότε γυρίσαμε στο 1999 και δεν το καταλάβαμε; Αυτή ακριβώς την αίσθηση μας δημιούργησε το πρώτο τραγούδι των Host, που δεν είναι άλλοι από τους Greg Mackintosh και Nick Holmes των Paradise Lost.

Ονόμασαν έτσι το πρότζεκτ τους που φυσικά είναι μία αναφορά στο άλμπουμ της μπάντας τους που κυκλοφόρησε λίγο πριν αλλάξει η χιλιετία και είχε προκαλέσει τότε πολλές αντιδράσεις στο metal κοινό για τον εντελώς Depeche Mode ήχο του. Τα χρόνια πέρασαν και οι Paradise Lost επέστρεψαν σιγά σιγά στα εντελώς βαριά τους, έτσι οι ηλεκτρονικές ανησυχίες των δύο μελών του θα εκφραστούν από αυτή τη νέα δουλειά.

Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει το Φεβρουάριο από τη Nuclear Blast και έχει τίτλο ΙΧ. Θα περιλαμβάνει συνολικά εννέα τραγούδια, ανάμεσα τους και το Tomorrow’s Sky που δόθηκε στη δημοσιότητα και μοιάζει να συνεχίζει ακριβώς από εκεί που έμεινε ο… μπαμπάς του. Ακούστε το στο βίντεο που ακολουθεί.

Οι αλλαγές είναι μέσα στη ζωή: Η ανάλυση του νέου άλμπουμ των Architects

House of the Dragon: Παραγωγός δεν καταλαβαίνει γιατί το κοινό γουστάρει τον Daemon

H ζωή, ο θάνατος και το παρελθόν που μας κρατάει πίσω στο νέο άλμπουμ των Cult

O Sauron στη δεύτερη σεζόν του Rings of Power θα είναι σαν τον Walter White


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ