Mastodon: Κυκλοφόρησαν σε ακουστική εκτέλεση το Teardrinker
Music

Mastodon: Κυκλοφόρησαν σε ακουστική εκτέλεση το Teardrinker

Μία μεγάλη έκπληξη μας έκαναν το πρωί της Παρασκευής οι Mastodon, αφού παρουσίασαν μία ακουστική εκτέλεση του Teardrinker. To τραγούδι ήταν το δεύτερο single μέσα από το Hushed and Grim που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο που μας πέρασε.  Είναι η μεγαλύτερη επιτυχία μέσα από το άλμπουμ, αφού έφτασε μέχρι το top10 στο Mainstream Rock Airplay της Αμερικής, ενώ αποτέλεσε και σταθερό μέρος του setlist τους όταν βγήκαν σε περιοδεία τον χειμώνα στην Αμερική.

To Hushed and Grim είναι το πρώτο διπλό άλμπουμ των Mastodon και ήρθε ποτισμένο στη θλίψη από τον θάνατο του μάνατζερ τους, Nick John, που έφυγε από τη ζωή το 2019. Στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του στην Αμερική έφτασε μέχρι το νούμερο 20 του Billboard 200, ενώ στην Αγγλία ανέβηκε στο νούμερο 14 του επίσημου chart.

Η αλήθεια είναι ότι πολλά από τα τραγούδια της νέας δουλειάς θα ταίριαζαν στο ακουστικό στυλ που ακούμε εδώ έτσι δεν αποκλείουμε να υπάρχει και συνέχεια σε αυτές τις κυκλοφορίες.

Αυτό είναι το ακουστικό Teardrinker των Mastodon


Διαβάστε ακόμα:

Muse: Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ

Tool: Αυτό είναι το πρώτο τους βίντεο μετά από 15 χρόνια!

Crosses: Η μπάντα του Chino Moreno κυκλοφόρησε δύο νέα τραγούδια

Αυτό είναι το νέο setlist των Slipknot!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: