Massive Attack: Ανακοίνωση για την ακύρωση της εμφάνισης στο Release
Music

Massive Attack: Ανακοίνωση για την ακύρωση της εμφάνισης στο Release

Όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη, 24.3.22, στα social media του συγκροτήματος και του φεστιβάλ, η προγραμματισμένη για τις 3 Ιουλίου εμφάνιση των Massive Attack στο Release Athens 2022 δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω σοβαρής ασθένειας ενός μέλους της μπάντας.

Η δυσάρεστη αυτή είδηση συνοδεύεται από το ευχάριστο νέο πως πλέον ο συγκεκριμένος άνθρωπος βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης, σε μία διαδικασία που όμως είναι δύσκολη και συνεχής. Κατά συνέπεια, το συγκρότημα αναγκάστηκε να ματαιώσει όλες τις εμφανίσεις που επρόκειτο να κάνει τον Μάιο, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο – από τις Βρυξέλλες, το Παρίσι και το Primavera στη Βαρκελώνη μέχρι το Release Athens.

Όπως γίνεται κατανοητό, πρόκειται για κάτι αναπάντεχο και πέρα από οποιαδήποτε δική μας ευθύνη αλλά αυτή τη στιγμή η σκέψη μας είναι κοντά στο συγκρότημα, με ειλικρινείς ευχές για γρήγορη και πλήρη ανάρρωση. Ελπίζουμε σύντομα να βρίσκονται και πάλι κοντά μας.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων για τη συγκεκριμένη ημέρα θα ενημερωθούν άμεσα με προσωπικό email για όλες τις επιλογές που έχουν στη διάθεσή τους. Η προπώληση των εισιτηρίων για τις υπόλοιπες ανακοινωμένες ημέρες του Release Athens 2022 συνεχίζεται κανονικά.

Ενημερωθείτε για το lineup, τη διάθεση των εισιτηρίων και όλες τις ειδικές προσφορές στο releaseathens.gr


Διαβάστε ακόμα:

Το Disney Plus έρχεται στην Ελλάδα στις 14 Ιουνίου

Φιάσκο στα όσκαρ με τις ψηφοφορίες: Στον Ζακ Σνάιντερ και τα δύο βραβεία

Όσκαρ 2022: Καλύτερη ταινία το CODA – Στο Dune τα περισσότερα βραβεία

Μοιράζεσαι τον κωδικό του Netflix; Έρχεται νέα χρέωση


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ