Φιάσκο στα όσκαρ με τις ψηφοφορίες: Στον Ζακ Σνάιντερ και τα δύο βραβεία
Movies

Φιάσκο στα όσκαρ με τις ψηφοφορίες: Στον Ζακ Σνάιντερ και τα δύο βραβεία

Όσκαρ 2022: Οι άνθρωποι που σκέφτηκαν να δώσουν στο twitter τη δύναμη να επιλέξει δύο βραβεύσεις στα όσκαρ του 2022, μάλλον θα το σκεφτούν σοβαρά για την επόμενη χρονιά. Στις δύο νέες κατηγορίες, που δεν είχαν όμως αγαλματάκι, δύο ταινίες του Ζακ Σνάιντερ επιλέχθηκαν από το κοινό που είχε τη δυνατότητα να ψηφίσει έως και είκοσι φορές την ημέρα.

Σε μία χρονιά λοιπόν που το No Way Home του Spider-Man έφτασε σχεδόν τα δύο δισεκατομμύρια εισπράξεις στους κινηματογράφους και προκάλεσε κύματα ενθουσιασμού στις αίθουσες, ως αγαπημένη στιγμή του κοινού ψηφίστηκε η είσοδο του Flash στη speed force από το Snyder Cut της Justice League που φυσικά δεν προβλήθηκε ποτέ στους κινηματογράφους.

Ως αγαπημένη ταινία επιλέχθηκε μία άλλη ταινία του Σνάιντερ, το Army of the Dead που προβλήθηκε από το Netflix. Τρεις από τους χρήστες του twitter που ψήφισαν θα επιλεγούν για να ταξιδέψουν στο Λος Άντζελες και να παρουσιάσουν ένα βραβείο στην τελετή του 2023.

Αυτές οι δύο νέες ανεπίσημες κατηγορίες, ανακοινώθηκαν τον Φεβρουάριο, με στόχο να προσελκύσουν ένα διαφορετικό κοινό στα όσκαρ, που πάσχουν τα τελευταία χρόνια στην τηλεθέαση, όμως η διαδικασία προκάλεσε πολλές αντιδράσει από ανθρώπους του χώρου και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να επιστρέψει του χρόνου, τουλάχιστον με αυτή τη μορφή.


Διαβάστε ακόμα:

Γουίλ Σμιθ: Επιτέθηκε στον Κρις Ροκ στη σκηνή και σόκαρε τα όσκαρ

Taylor Hawkins: Τι δείχνουν για τον θάνατο του οι πρώτες εξετάσεις

Μοιράζεσαι τον κωδικό του Netflix; Έρχεται νέα χρέωση

Machine Gun Kelly: «Το rock χρειαζόταν μία ένεση ζωής»


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ