Οι λόγοι που η δεύτερη μέρα του Release Athens ΔΕΝ χάνεται
Music

Οι λόγοι που η δεύτερη μέρα του Release Athens ΔΕΝ χάνεται

Έχουμε μπει πλέον για τα καλά σε συναυλιακό mood, αφού το Release Athens άνοιξε την αυλαία του την προηγούμενη εβδομάδα με εντυπωσιακό τρόπο και την παρουσία του κοινού να ξεπερνάει κάθε προσδοκία, με πάνω από 12.000 θεατές να δίνουν το παρών στην επιστροφή των Nightwish και των In Flames στην Ελλάδα.

Μόλις ξεκινήσαμε όμως και το Σάββατο 17 Ιουνίου έχουμε ακόμα μία μεγάλη επιστροφή. Και φυσικά μιλάμε για τους Helloween που έρχονται στη χώρα μας δέκα χρόνια μετά την τελευταία τους επίσκεψη. Περιττό να πούμε ότι υπάρχει μία ολόκληρη γενιά που δεν έχει προλάβει να τους δει ζωντανά και το πόσο διαφορετικά ήταν τα πράγματα τότε.

Περιττό να πούμε επίσης, ότι αυτή δεν είναι μια απλή επιστροφή, αλλά ένα line-up που δεν έχουμε δει ποτέ στα μέρη μας, αφού οι «κολοκύθες» έρχονται στη χώρα μας με δύο από τους θρύλους τους. Τον Kai Hansen και τον Michael Kiske.

Και μπορεί ο Hansen να είχε ανέβει κατά καιρούς στη σκηνή μαζί τους (και στην Ελλάδα), στις κοινές περιοδείες με τους Gamma Ray, όμως τον τραγουδιστή των εμβληματικών «Keepers» δεν τον έχουμε απολαύσει ξανά μαζί τους.

Και θα μπορούσε να πει κανείς ότι αυτή είναι η τρίτη και… φαρμακερή ευκαιρία για να τους δούμε. Όταν ανακοινώθηκε αρχικά η περιοδεία Pumpkins United, η Ελλάδα δεν μπήκε ποτέ στο πλάνο, ενώ όταν ανακοινώθηκε ότι θα μας έρθουν και με νέο άλμπουμ στις αποσκευές που θα είχε κυκλοφορήσει μέχρι τότε, θυμάστε τι έγινε ή το έχετε διαγράψει από το μυαλό σας; Η πανδημία φυσικά που ακύρωσε τα πάντα, ενώ στον νεότερο προγραμματισμό οι ημερομηνίες δεν βγήκαν και κάποια στιγμή αποφασίσαμε να συμβιβαστούμε με τη μοίρα μας. Δεν θα τους βλέπαμε ποτέ!

Όλα αυτά άλλαξαν όμως στις 2 Δεκεμβρίου της χρονιάς που μας πέρασε, όταν το Release Athens ανακοίνωσε την άφιξη τους. Και πλέον τίποτα δεν τους σταματά και μας έρχονται για να τραγουδήσουμε όλοι μαζί τις μεγάλες επιτυχίες που σημάδεψαν το είδος.

Και να σας πούμε κάποιες σκόρπιες σκέψεις για τους λόγους που δεν χάνεται αυτή η συναυλία;

-Ίσως να είναι και η μοναδική μας ευκαιρία να τους απολαύσουμε με αυτό το line up

– Είναι το μεγαλύτερο όνομα του κλασικού metal που έρχεται φέτος στη χώρα μας

-Προσκύνημα στον Kiske

-H ελπίδα και μόνο ότι θα πουν το A Tale That Wasn’t Right. Κατά 99% δεν θα το πουν, αλλά δεν ελπίζεις σε αυτή τη ζωή τι άλλο να κάνεις;

-Είναι Σάββατο. Και είναι από τις λίγες φετινές μεγάλες συναυλίες που πέφτουν Σάββατο. Είναι λόγος αυτός; Φυσικά και είναι 19χρονοι φίλοι μας, όταν η ζωή θα βάλει ταφόπλακα στα όνειρα σας θα το καταλάβετε.

-Είναι μαζί τους οι Jinjer που μας έδωσαν το κεφάλι στο πιάτο πέρυσι και έρχονται φέτος να μας αποτελειώσουν.

– Τις… εορταστικές δραστηριότητες θα ανοίξουν οι δικοί μας Silent Winter και οι Βeyond the Black που θα μας δώσουν μια τζούρα υψηλού επιπέδου συμφωνικού metal.

– Θα τραγουδήσουμε το I Want Out στον καλοκαιρινό ουρανό της Πλατείας Νερού για κλείσιμο της βραδιάς. Αυτή θα είναι μια ανάμνηση που θα κουβαλάμε μαζί μας για πάντα.

Ραντεβού λοιπόν αυτό το Σάββατο για τη δεύτερη μέρα του Release Athens. Σας είπαμε ότι μας αρέσει που είναι Σάββατο ε;


ΔΙΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Helloween, Jinjer, Βeyond the Black, Silent winter (17/6/23, Πλατεία Νερού)
+ Amon Amarth, Kreator, Heaven Shall Burn, Bleed From Within (28/6/23, Πλατεία Νερού)

προς 80€  (κέρδος 16€, αρχική τιμή 96€)

Disturbed, Bullet For My Valentine, Nova Twins, OYD (26/6/23, Πλατεία Νερού)
+
Parkway Drive, Soulfly, Triptykon performing Celtic Frost, Skybinder

(27/6/23, Πλ. Νερού) προς 65€  (κέρδος 21€, αρχική τιμή 86€)

ΤΡΙΗΜΕΡH ΠΡΟΣΦΟΡA

Disturbed, Bullet For My Valentine, Nova Twins, OYD (26/6/23, Πλατεία Νερού)
+ Parkway Drive, Soulfly, Triptykon performing Celtic Frost, Skybinder (27/6/23, Πλατεία Νερού)
+ Amon Amarth, Kreator, Heaven Shall Burn, Bleed From Within (28/6/23, Πλατεία Νερού)  προς 100€  (κέρδος 29€, αρχικη τιμή 129€)

Διάθεση εισιτηρίων:

  • Τηλεφωνικά στο 11876
  • Online σταgr / viva.gr
  • Φυσικά σημεία: Καταστήματα Nova, Public, Media Markt, Ευριπίδης, Yoleni’s και Viva Spot Τεχνόπολης.


Το αθηναϊκό κοινό ξελαρυγγιάστηκε με Barlow στα I Died for You και Melancholy

Η δεύτερη μέρα του Download Festival έδειξε ότι υπάρχει ζωή και μετά τους Metallica

Ο τραγουδιστής των Trivium πήδηξε από τη σκηνή για να σώσει οπαδό


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ