Τι λέει η πρόβλεψη για την ώρα της συναυλίας των Imagine Dragons

Roxx |
imagine dragons

Update 19:30: Οι πόρτες έχουν ανοίξει εδώ και ώρα και οι AJR βρίσκονται στη σκηνή. Η ανακοίνωση της εταιρείας λέει ότι το πρόγραμμα θα τηρηθεί κανονικά.

update 17:30 με ενημέρωση της εταιρείας: ⚠️Όσοι βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ για τη συναυλία των Imagine Dragons, καθοδηγούμενοι από το προσωπικό της διοργάνωσης θα κατευθυνθούν προς το γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ προκειμένου να προφυλαχθούν από τη βροχή μέχρι να κωπάσουν τα φαινόμενα. Θα υπάρξει επόμενη ανακοίνωση για την ώρα που θα ανοίξουν οι πόρτες για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης. Προς το παρόν θα υπάρξει προσωρινή αναστολή του ανοίγματος των πορτών.Ακολουθεί το αρχικό κείμενο:

Η μεγάλη μέρα της συναυλίας των Imagine Dragons στην Ελλάδα έφτασε, αλλά ο ουρανός της Αττικής είναι πολύ βαρύς, από νωρίς το πρωί της Τετάρτης. Η βροχόπτωση σε αρκετά σημεία της Αθήνας είναι έντονη, έτσι είναι λογικό να υπάρχει ανησυχία από τον κόσμο που θέλει να ανέβει στο ΟΑΚΑ το απόγευμα.

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές,  η πρόβλεψη για την περιοχή του Ολυμπιακού σταδίου, λέει ότι την ώρα της συναυλίας (στις 21.00 δηλαδή), υπάρχει πιθανότητα για ασθενή βροχή, κάτι που αν τελικά ισχύσει δεν δημιουργεί πρόβλημα στη διεξαγωγή της συναυλίας και θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Σε κάθε περίπτωση, θα παρακολουθούμε το θέμα και θα σας ενημερώσουμε αν υπάρξει κάποια διαφορετική εξέλιξη.

-Doors Open: 17:30
-AJR on stage: 19:45 – 20:30
– Imagine Dragons on stage: 21:00

Oδηγίες εισόδου στο Athens Olympic Complex:

– H πρόσβαση του κοινού στον χώρο της συναυλίας γίνεται από την Είσοδο Κύμης και Είσοδο Ειρήνης του ΟΑΚΑ (βλ. χάρτη), όπου και θα υπάρχει σχετική σήμανση για να καθοδηγούνται οι fans.

– Για την καλύτερη διευκόλυνση σας, προτείνουμε να επιλέξετε για τη μεταφορά σας τον ΗΣΑΠ (στάση Ειρήνη).

– Στην κόκκινη πινέζα του χάρτη βρίσκεται η είσοδος των κατόχων εισιτηρίων GA2

– Στην μπλε πινέζα του χάρτη βρίσκεται η είσοδος των κατόχων εισιτηρίων κατηγορίας GA1

-Στην πράσινη πινέζα του χάρτη βρίσκεται η είσοδος των κατόχων εισιτήριων κατηγορίας VIP1 & VIP2

-Υπάρχουν δύο ελεύθερα Parking με πρόσβαση από τη Λ. Κύμης και τη Λ. Σπύρου Λούη (βλ. «P» στον χάρτη)


imagine dragons

Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Σεπτέμβριο

22 χρόνια Toxicity: To άλμπουμ των System of a Down που σημάδεψε μία ολόκληρη γενιά

Τατουάζ στο λαιμό έκανε ανάμεσα σε δύο εμφανίσεις των Metallica ο James Hetfield

Δέκα συγκροτήματα που πρέπει να δούμε στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ