Korn: Πυροβολισμοί στο λεωφορείο τους
Music

Korn: Πυροβολισμοί στο λεωφορείο τους

Ένα επικίνδυνο περιστατικό καταγράφηκε στην Άιοβα των ΗΠΑ όπου οι Korn συνεχίζουν την περιοδεία τους στην Αμερική. Όπως αναφέρει τo TMZ, ένα από τα λεωφορεία της περιοδείας δέχτηκε πυροβολισμούς το προηγούμενο βράδυ, με μία σφαίρα να βρίσκει στόχο, να τρυπάει το εξωτερικό μέρος και να μπαίνει στην καμπίνα.

Ευτυχώς, κανένας δεν βρισκόταν μέσα εκείνη την ώρα και η αστυνομία έχει αναλάβει τη διερεύνηση του περιστατικού. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν το λεωφορείο ήταν για τα μέλη της μπάντας ή του συνεργείου, ενώ μαζί με τους Korn περιοδεύουν και οι Chevelle.

To λεωφορείο ήταν σταθμευμένο έξω από το ξενοδοχείο που διανυκτέρευσε η μπάντα ενόψει της συναυλίας. Οι Korn θα παίζουν στην Αμερική μέχρι και τα μέσα Μαΐου και στη συνέχεια θα έρθουν στην Ευρώπη για εμφανίσεις κυρίως σε μεγάλα φεστιβάλ. Όχι, δεν θα έρθουν στη χώρα μας. Το πιο πρόσφατο άλμπουμ τους με τίτλο Requiem κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο.


Διαβάστε ακόμα:

Stranger Things: Γιατί ρίχνουν το βάρος στο horror στοιχείο οι δημιουργοί

Μοιράζεσαι τον κωδικό του Netflix; Έρχεται νέα χρέωση

Όσκαρ: Τι δείχνουν οι αποδόσεις της τελευταίας στιγμής

Machine Gun Kelly: «Το rock χρειαζόταν μία ένεση ζωής»


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: