Οι κεφάτοι Black Keys απογείωσαν το Rockwave Festival
Music

Οι κεφάτοι Black Keys απογείωσαν το Rockwave Festival

Μπορεί πλέον να μην βρίσκονται στα ντουζένια της εμπορικής επιτυχίας που γνώρισαν την πρώτη φορά που είχαν έρθει στην Ελλάδα, πριν από οκτώ χρόνια, όμως οι Black Keys του 2023 είναι μια πολύ πιο κεφάτη μπάντα.

Και το απέδειξαν το βράδυ του Σαββάτου στο Rockwave Festival, ανταμείβοντας τους 4-5.000 θεατές που ανηφόρησαν μέχρι τη Μαλακάσα. Στο καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με το 2015, σίγουρα βοήθησε το γεγονός ότι σκηνή είναι πλέον πιο γεμάτη, με περισσότερους μουσικούς να συνοδεύουν το δίδυμο, που με τη σειρά του βασίστηκε στις μεγάλες κολλητές επιτυχίες του 2010 και 2011 δίνοντας στο κοινό αυτό που ήθελε να ακούσει.

Όσοι παρακολουθούν την πορεία του Maynard James Keenan με τους Puscifer, ήξεραν τη θα δουν λίγο νωρίτερα, με το βάρος να πέφτει στο πιο πρόσφατο άλμπουμ τους, Existential Reckoning και μια ολόκληρη παράσταση να στήνεται γύρω από αυτό. Εξωγήινοι, πράκτορες και άλλα τέτοια, όμως για να πούμε την αλήθεια θα θέλαμε μία τζούρα ακόμα από το παρελθόν τους. Συμβαίνουν αυτά.

O Ville Valo, επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια, χωρίς του HIM, αλλά τα τραγούδια της προηγούμενης μπάντας του ήταν αυτά που έκλεψαν την παράσταση στο Terra Vibe. O Valo είναι πλέον πολύ πιο χαμηλών τόνων ως περφόρμερ και αυτό ειδικά σε φεστιβάλ, μπορεί να ρίχνει λίγο τους ρυθμούς, όμως ξέραμε πολύ καλά τι να περιμένουμε και ελπίζουμε αυτή η επιστροφή του να είναι σταθερή και για για τα επόμενα χρόνια.

Ο πιο… διαστημικός χώρος συναυλιών στον κόσμο άναψε για το κοινό!

Η πιο παράξενη στιγμή στο βίντεο του November Rain έχει μια πολύ απλή εξήγηση

O συγγραφέας του Trainspotting λέει ότι το Choose Life δεν ισχύει πλέον…

Το «Παραμύθι» του Stephen King γεννήθηκε μέσα στο βαθύ σκοτάδι της πανδημίας


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ